INTERVIU cu regizorul Mick Davis. Mick Davis lansează "Paganini"

Mick Davis, celebrul regizor de la Hollywood, care a făcut filmul Modigliani în România, cu Andy Garcia în rol principal, a acordat un interviu DC News.

Mick Davis lucrează la un spectacol de teatru despre viața lui Paganini și problemele pe care acesta le-a avut cu Biserica Catolică.

CITEȘTE ȘI: INTERVIU cu regizorul Mick Davis: În România, salariul minim este incredibil de mic

"Spectacolul este structurat pe trei acte. Subiectul principal al piesei este politica Bisericii Catolice în timpul lui Paganini. În piesă vedem cum sufletul lui Paganini este încercat de Diavol, însă tot ce vrea el să facă este să cânte. Există o replică în spectacol, un preot tânăr îi zice unui episcop: "De-a lungul istoriei, Biserica a condamnat mulți oameni valoroși. De ce persecutăm oameni pentru că au talent.

Primul act este mai amuzant. Începe cu Napoleon Bonaparte, însă pe măsură ce avansăm în piesă ne mutăm spre o zonă mai întunecată, când norii negrii ai Bisericii se abat asupra lui Paganini. Ultimul act din spectacol este procesul lui Paganini, care este acuzat de erezie și blasfemie", a spus Mick Davis, în interviul acordat DC News.

Mick Davis a spus că este logodit cu o actriță din România și că a vorbit cu George Ivașcu, directorul Teatrului Metropilis, pe care l-a cunoscut când a realizat filmul Modigliani.

CITEȘTE ȘI: INTERVIU cu regizorul Mick Davis: În România sunt mai mulți actori ca în Los Angeles

"Am un răspuns bun despre cum am descoperit România. Am întors stânga spre Groelanda, apoi la sud spre România. Sunt aici de 12 ani, de când am făcut Modigliani. Îmi place țara, oameni frumoși. Poți face lucruri speciale, așa cum facem acum, Paganini. Cineva mi-a zis că George Ivașcu este director de teatru. Am stat la o cafea cu el și m-a întrebat de când sunt aici. I-am zis că am un apartament aici, am o iubită. I-am zis că vreau să fac un spectacol de teatru. M-a întrebat ce spectacol. I-am spus. Paganini. Mi-a zis să o facem la Metropolis. Așa s-a întâmplat", a spus Mick Davis.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel