INTERCEPTĂRI MARIAN VANGHELIE. Rareș Bogdan, prima reacție

Realizatorul de televiziune Rareș Bogdan a vorbit, la România TV, despre interceptările din referatul DNA, în care numele său apare invocat de Marian Vanghelie ca o curea de transmisie spre Klaus Iohannis, pentru construirea unei noi majorități în Senat. 

"Ultima dată m-am întâlnit cu Marian Vanghelie săptămâna trecută, seara, dar să ne înțelegem un lucru: eu nu sunt curea de transmisie între nimeni și nimeni, chiar dacă mi-aș dori ca Guvernul Ponta să cadă în seara asta și n-am ascuns asta, o spun seară de seară, nu mă ocup de construire de majorități, de asta se ocupă politicienii", a spus Rareș Bogdan, la România TV. 

"Nu m-a rugat (n.r. Marian Vanghelie) nici să spun ceva la televizor, nici să spun cuiva ceva, pentru că e suficient de mare ca să poată să vorbească singur și să-și facă întâlnirile politice singur", a adăugat realizatorul TV. El a mai precizat cu privire la interceptările cu Marian Vanghelie în care apare Rareș Bogdan și numele președintelui Klaus Iohannis, că "între mine și Klaus Iohannis există o relație între un jurnalist și președintele României. Din momentul în care a ajuns președinte al României, am vorbit cu domnia sa poate de cinci ori la telefon și de fiecare dată în legătură cu emisiunea care mi-a fost promisă că-mi va fi realizată prima la Realitatea TV, la "Jocuri de putere" la acea întâlnire dintre domnia sa și domnul premier Ponta. N-am fost acasă la Klaus Iohannis, nu știu nici unde locuiește. Eu n-am fost niciodată la Klaus Iohannis, în Sibiu, iar în București mă gândesc că stă într-un loc unde-l păzește SPP, sunt jurnalist". 

Rareș Bogdan, în dosarul lui Marian Vanghelie. INTERCEPTĂRI

Întrebat de ce-l invocă Marian Vanghelie ca și curea de transmisie către Klaus Iohannis pentru formarea de majorități noi în Senat, Rareș Bogdan a spus: "Klaus Iohannis nu cred că se ocupă de construirea de majorități, de asta se ocupă domnul Blaga și doamna Gorghiu. Mă invocă pentru că-l cunosc de mult timp și pentru că în campania electorală din 2014, am fost singurul jurnalist de prime time care l-a susținut pe Klaus Iohannis, dar de aici până a deveni prieten, e cale lungă". 

Rareș Bogdan a mai spus că acum nu vorbește des la telefon cu Marian Vanghelie, "dar, de exemplu, aseară, am încercat să-l introduc în emisiune. Eu vorbesc cu foarte mulți politicieni la telefon, din Opoziție și de la Putere, pentru că sunt jurnalist. Vorbesc cu Marian Vanghelie cum vorbesc și cu alți politicieni". 

Rareș Bogdan dă în judecată DNA

"Mi se pare extrem de grav că dl Claudiu Dumitrescu de la Secția I Penală face jocurile Parchetului General, foarte grav că acest dosar a fost pornit de Parchetul General și Parchetul de pe lângă Tribunalul București și a fost pasat către DNA. Voi da în judecată DNA pentru defăimare, numele meu nu avea ce să caute, eu sunt jurnalist, îmi fac singur invitați", a mai spus Rareș Bogdan. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel