Întâlnire Palatul Cotroceni. Bogdan Chirieac: Interzisă în România. De ce este secretă

Întâlnire la nivel înalt la Cotroceni, luni seară. Politicieni, oameni de afaceri și ziariști se întâlnesc într-o reuniune a unui club politic, la Palatul Cotroceni. 

"Sunt corporații mari. Nu știam că s-a format acest club politic. E un modă binevenită, occidentală, în care mari companii stau laolaltă cu politicienii, este activitatea de lobby, interzisă în România, iau toate măsurile necesare pentru a favoriza- dânșii spun comerțul internațional- în realitate companiile de unde sunt. Este o modă, se rostesc discursuri, este o întâlnire informală. De ce spun că este secretă: nimic din ce se discută acolo nu ajunge în presă", a spus analistul politic Bogdan Chirieac, la Antena 3, în emisiunea Danei Grecu, "La ordinea zilei". 

Bogdan Chirieac a adăugat: "Eu aș saluta dacă viitorul președinte al României ar avea lunar o astfel de întâlnire la Palatul Cotroceni cu primii o sută de investitori străini și primii o sută de oameni de afaceri din România". 

Victor Ciutacu-Alex Ștefănescu, scandal imens. Ștefănescu îl 'pupă' pe Turcescu

Întrebat de Dana Grecu dacă este "chetă", analistul politic a precizat că nu are cum să fie chetă la Palatul Cotroceni. "Nu văd să scoată punga de galbeni", a precizat Bogdan Chirieac. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel