Întâlnire de marcă pentru Victor Ponta, intermediată de Ana Birchall

Premierul Victor Ponta va avea, marți, cu începere de la ora 10:00, la Palatul Parlamentului, o întrevedere cu Lordul Peter Mandelson, preşedintele de onoare al Policy Network, invitat la București de către deputatul PSD, Ana Birchall.

Forumul Progresist Social Democrat organizează, marți, dezbaterea „Progressive Agenda for the Future”, avându-l ca invitat special pe Lordul Peter Mandelson, artizanul mişcării politice New Labour din Marea Britanie și fost vicepremier al Regatului Unit al Marii Britanii.

Peter Mandelson este preşedintele onorific al Policy Network, un think-tank progresist internaţional cu care Forumul Progresist Social Democrat din România şi-a anunţat colaborarea.

Citește și: La ce concluzie descurajatoare a ajuns Ponta după Eurovision 2014

 

„Sunt onorată de participarea Lordului Peter Mandelson la primul eveniment pe care l-am organizat în calitate de preşedinte al Forumului Progresist Social Democrat. Experienţa lui Peter Mandelson în materie de elaborare de politici publice progresiste este nepreţuită pentru noi. Peter s-a plasat mereu în centrul preocupărilor şi gândirii progresiste internaţionale, este unul dintre artizanii grupului Policy Network, un grup care adună în jurul valorilor progresiste lideri foarte importanţi din toată lumea.

Domnia sa este şi arhitectul mişcării politice New Labour care a produs în deceniul trecut măsuri progresiste aplicate cu foarte mult succes în Marea Britanie” a declarat Ana Birchall, preşedinte al FPSD.

„'Progressive Agenda for the future' este un eveniment foarte important pentru FPSD. Ne vom întâlni la Palatul Parlamentului, împreună cu domnul preşedinte Victor Ponta pentru a construi o relaţie solidă atât cu experţi în materie de politici publice din Marea Britanie şi SUA, cât şi pentru a consolida un nucleu dur de experţi în economie, educaţie, muncă, sănătate şi alte domenii vitale pentru funcţionarea unui stat, în jurul valorilor şi principiilor social democrate şi progresiste.

Domnul preşedinte Victor Ponta a fost foarte deschis la propunerea de înfiinţare a acestui forum şi îi mulţumesc foarte mult pentru acest lucru. Potenţialul Partidului Social Democrat de a produce politici publice performante pentru România s-a demonstrat în aceşti doi ani de guvernare, dar prin activitatea Forumului vom creşte şi mai mult acest potenţial” a mai afirmat Ana Birchall.

Vezi și: Ana Birchall, în fruntea Forumul Progresist Social – Democrat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel