Institutul KAIZEN România oferă o lecție de respect față de natură

Institutul KAIZEN România continuă să își arate grija pentru mediul înconjurător, motiv pentru care în data de 30 martie a organizat la Alba Iulia acțiunea “KAIZEN pentru Oameni și Natură”. Voluntarii participanți la acțiune au muncit mai bine de trei ore pentru a planta peste 100 de copaci în Parcul Dendrologic “Dr. Ioan Vlad”.

Institutul KAIZEN România nu este preocupat doar de îmbunătățirea continuă a performanței în companiile pe care le sprijină, ci și de mediul înconjurător. Și acționează de câte ori are ocazia în această privință, încercând să răsplătească natura pentru toate minunile pe care aceasta ni le oferă. 

Evenimentul “KAIZEN pentru Oameni și Natură” a fost organizat de Institutul KAIZEN România, în parteneriat cu Romsilva, Centrul Local “Axente Sever” și Supremia Grup, una dintre companiile membre ale Asociației Kaizen Manager Club. 

Citește și: Julien Bratu, interviu. Director general Institut Kaizen România, despre rețeta succesului în toate aspectele vieții

Pe durata celor mai bine de trei ore de muncă, 50 de cercetași din cadrul “Centrului local Axente Sever – Alba Iulia”, alături de un grup de voluntari de la Supremia Grup, au plantat în Parcul Dendrologic “Dr. Ioan Vlad” în jur de 100-120 de molizi și larici. Aceștia au fost ajutați în activitatea de plantare și de reprezentanții Institutului KAIZEN România.

Întreaga acțiune “KAIZEN pentru Oameni și Natură” a fost una benevolă, dusă la capăt cu ajutorul exclusiv al voluntarilor, care au declarat la unison că au făcut-o pentru a avea grijă de natură și de mediul înconjurător.

Vezi mai multe aici

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel