ÎNREGISTRĂRI MIRCEA BĂSESCU. Ponta: E un CUTREMUR POLITIC

Vineri, Victor Ponta a făcut noi declarații cu privire la scandalul în care este implicat fratele președintelui Traian Băsescu, Mircea Băsescu.

VEZI ȘI: SCANDAL MIRCEA BĂSESCU. Ciutacu: E aproape IMPOSIBIL așa ceva

"Eu aș vrea să nu particip la ce s-a declanșat joi seară și anume o chestiune extrem de românească: cine ține cu Traian Băsescu și cine nu. Eu cred că România se află într-un moment greu în ceea ce privește credibilitatea instituțiilor statului, dar și în ceea ce privește credibilitatea oamenilor politici. Cred că justiția își face treaba foarte bine, la fel și Guvernul. Acum trebuie să ne gândim la ce se va întămpla în viitor. Dacă Traian Băsescu pleacă mâine sau la finalul lunii noiembrie, trebuie să avem grijă ca lucrurile rele care s-au întâmplat în acest deceniu să nu se întâmple din nou", a spus Victor Ponta.

"Îmi mențin declarația cu privire la cererea de demisie a lui Traian Băsescu. Justiția funcționează, nu cred că mai este nevoie de nicio declarația de-a mea. Vreau să spun un singur lucru: Guvernul își face datoria fără nicio ezitare și reprezentăm România acolo unde trebuie", a adăugat premierul.

Referitor la informările SRI pe care le-ar fi putut primi președintele legate de cazul fratelui său, premierul a explicat că atât el, cât și prșsedintele primesc informări doar în legătura cu probleme de securitate națională.

"Este un cutremur politic. Ce va face Traian Băsescu... nu știu, dar sper să facă ce trebuie pentru România. Până la proba contrară trebuie să avem toți încredere în justiție. Trebuie să spun că eu, în calitate de premier, și sunt convins că și președintele, primesc de la serviciile de informație reprezentate în CSAT toate notele legate de securitatea națională. Nu primesc note legate de cazuri penale comune", a conchis Victor Ponta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel