ÎNREGISTRĂRI MIRCEA BĂSESCU: Asemănare cu dosarul UIOREANU

ÎNREGISTRĂRI MIRCEA BĂSESCU. Procurorii au descoperit în cazul în care este implicat MIRCEA BĂSESCU, fratele președintelui, o asemănare cu dosarul în care este implicat președintele CJ Cluj, HOREA UIOREANU.

Vezi și: ÎNREGISTRĂRI MIRCEA BĂSESCU: Pavel Abraham vorbește de alte înregistrări


ÎNREGISTRĂRI MIRCEA BĂSESCU. Procurorii DNA susţin că banii care au ajuns la MIRCEA BĂSESCU au fost verificaţi iniţial de intermediarul MARIAN CĂPĂȚÂNĂ cu o lampă specială. Și HOREA UIOREANU obişnuia să verifice banii primiți drept mită cu lampa cu ultraviolete, au arătat magistrații.

„Anghel Florin a revenit în câteva zile la Constanţa având asupra sa suma de 250.000 de euro, pe care i-a remis-o lui Căpăţînă Marian într-un apartament din Municipiul Constanţa, după ce bancnotele au fost verificate şi numărate cu ajutorul unui aparat pus la dispoziţie de o persoană cunoscută de către inculpatul Căpăţînă Marian Adrian. Ulterior, Căpăţînă Marian s-a deplasat la biroul lui Mircea Băsescu pentru a-i remite suma de 250.000 de euro, asigurându-l pe A. F. că inculpatul Băsescu Mircea a primit această sumă”, se arată în referatul procurorilor DNA, conform gandul.info.

Citește și: ÎNREGISTRĂRI MIRCEA BĂSESCU. Andreea Crețulescu, despre personajul cheie din scandal

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel