ÎNREGISTRĂRI BERCEA-BĂSESCU. Izaura Anghel, în fața magistraților. Lucian Bolcaș: "Tare mi-e teamă că…"

Izaura Anghel se află, joi, în fața magistraților. Avocatul Lucian Bolcaș a comentat subiectul. 

"Banii sunt la Mircea Băsescu. Procurorii trebuiau să caute banii noștri", a spus Izaura Anghel, fiica lui Bercea Mondial. Avocatul Lucian Bolcaș a comentat subiectul. 

"Nu știu de ce nu s-a făcut această percheziție și nu știu de ce alte probe nu au mai fost administrate. Sunt cele două mari găuri care creează o suspiciune legitimă, zic eu, că se încearcă să se acopere anumite lucruri. Avem doi inculpați. Perchezițiile asupra acestora ar fi condus la ipoteze în legătura cu destinația banilor. Eu nu cred că domnul Mircea Băsescu, cu preocupările sale, poate să aibă influență directă sau cineva să bănuiască că el ar avea vreo influență directă asupra unor magistrați din justiție. Altul este mecanismul și cred că acest mecanism se încearcă a se acoperi", a spus avocatul Lucian Bolcaș, la Antena 3. 

Bercea-Băsescu, înregistrări noi. Mihai Gâdea: Vorbește de două milioane de euro! Aceste imagini erau căutate la percheziții?

"Tare mi-e teamă că se încearcă să se acopere ceva", a subliniat avocatul. Lucian Bolcaș crede că Marian Căpățână și Mircea Băsescu "au luat contact și în alte moduri și împrejurări, prezumție care rezultă din faptul că au fost transportați lejer și fără niciun fel de problemă împreună. Această încălcare a unor tehnici de anchetă sunt favorabile inculpațiilor. Declarațiile lui Marian Căpățână sunt halucinante cu investirea unor bani la Aversa, iar minciunile evidente sunt în defavoarea inculpațiilor".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel