Înregistrări Băsescu - Bercea: Cravata nu a fost expertizată, stick-urile sunt goale

Avocatul lui Mircea Băsescu susține că a fost finalizată expertiza înregistrărilor audio-video făcute de Florin Anghel, dar cravata cu care s-ar fi făcut înregistrările nu a putut fi expertizată, iar pe stick-urile de memorie nu era nimic.

Avocatul Nelu Tașcă a confirmat, marți, la ieșirea din sediul DNA, afirmațiile lui Pavel Abraham, spunând că din expertiza tehnico-criminalistică rezultă că nu au fost alterate sau modificate copiile de pe înregistrările audio-video făcute de fiul lui Bercea Mondial și transmise procurorilor.

Acesta a precizat că nu a putut fi expertizată cravata cu care acuzatorii susţin că s-ar fi făcut înregistrările audio-video, pentru că aceasta nu funcţionează, potrivit Mediafax.

Avocatul a arătat că din obiectele depuse de familia Anghel pentru expertiză, erau funcţionale doar ceasul şi două stickuri de memorie, dar cu acestea nu s-a făcut nicio înregistrare. Taşcă a precizat că, în opinia sa, la acest moment expertiza este neclară.

Averea lui Mircea Băsescu, pusă sub sechestru de DNA

Nelu Taşcă a confirmat faptul că anchetatorii au pus sechestru pe averea lui Mircea Băsescu, precizând că este vorba de o casă şi un teren.

"Astăzi ne-a fost prezentată expertiza efectuată în analiza înregistrărilor pe care le-am prezentat noi drept probe și vreau să vă spun că a fost concluzia expertului că nu exista semne că au fost modificate. Ceea ce înseamnă că sunt reale și orice discuții sunt de acum după părerea mea fără obiect. Ele sunt reale, nu s-au tăiat, nu s-au combinat", a spus și avocatul Pavel Abraham, la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel