Infern la Belgrad pentru Steaua, în returul cu Partizan: 9.000 de bilete vândute în prima zi

Zoran Milinkovic, antrenorul lui Partizan Belgrad, nu regretă că a folosit o echipă de rezerve în meciul cu Novi Pazar, pierdut cu 2-3 în deplasare, în prima ligă din Serbia. Tehnicianul de 47 de ani a utilizat zece jucători noi față de partida cu Steaua de pe Arena Națională, din turul 3 preliminar al UEFA Champions League. El și-a menajat astfel vedetele pentru returul cu ”roș-albaștrii”, de la Belgrad, care se va juca miercuri, 5 august.

”Nu regret decizia de a introduce rezervele. Nu regret nici că l-am împrumutat pe Askovski (fundașul din Macedonia care a marcat două din golurile lui Novi Pazar aparține de Partizan - n.r.). Îi felicit pe cei de la Novi Pazar pentru victorie. Au vrut mai mult. Noi am jucat foarte prost, foarte confuz, am arătat foarte multe probleme în apărare. Ar trebui să învățăm ceva din această înfrângere", a spus Zoran Milinkovic după eșec, citat de digisport.ro.

Altfel, interesul pentru meciul retur dintre Partizan și Steaua este unul uriaș la Belgrad. Gazdele au vândut 9.000 de bilete în prima zi în care au fost scoase la vânzare tichetele, numrul reprezentând aproape o treime din capacitatea arenei. Astfel, partida împotriva campioana României se anunță una cu casa închisă și cu o atmosferă incendiară în tribune.

Vezi și: Steaua a remizat cu Partizan, iar calificarea se decide la Belgrad

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel