INDIAN WELLS: Serena Williams-Monica Niculescu. Dintotdeauna mi-am dorit să joc cu numărul unu mondial, afirmă românca

Jucătoarea română de tenis Monica Niculescu se pregătește pentru o zi formidabilă la turneul WTA de la Indian Wells (California), întrucât i se va împlin o dorință pe care a avut-o dintotdeauna.

În runda a doua a turneului WTA de la Indian Wells (California), dotat cu premii totale de 5.381.235 dolari, Monica Niculescu va juca, vineri, împotriva americancei Serena Williams, liderul mondial, scrie Agerpres.

Dintotdeauna mi-am dorit să joc cu numărul unu mondial, iar Serena este o jucătoare extraordinară. Va fi o zi formidabilă, pentru că voi juca împotriva Serenei. Sper să joc cât mai bine, a declarat Monica Niculescu, citată de site-ul oficial al turneului.

Serena Williams va disputa vineri primul său meci la Indian Wells din 2001 încoace, americanca boicotând turneul californian timp de 14 ani, după ce a fost victima rasismului după ce a câștigat titlul.

SERENA WILLIAMS revine la INDIAN WELLS, după ce a fost HUIDUITĂ în 2001 - VIDEO

O știu de când am jucat la dublu, lovea puternic și era solidă din punct de vedere mental. Voi încerca să îmi fac jocul meu și sper că spectatorii vor fi și alături de mine. E o mare șansă pentru mine și sper că va fi valabil acest lucru și după meci, a mai spus Niculescu (27 ani), aflată pe locul 68 în lume.

Nu știu la ce să mă aștept, pentru că nu am mai înfruntat-o pe Serena la simplu. Știu că Serena e foarte puternică și va trebui să alerg mult, dar important este să îmi fac jocul meu, a menționat românca.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel