Indian Wells: Monica Niculescu, învinsă de Serena Williams - VIDEO

Românca Monica Niculescu a fost învinsă în turul II de la Indian Wells de numărul 1 mondial, Serena Williams, în două seturi identice, 7-5, 7-5.

Serena joacă în turul 3 cu Zarina Dyas din Kazahstan și în semifinale poate da peste Simona Halep, dacă ambele ajung până acolo.

A fost o noaptea plină de emoții pentru Serena Williams, care a boicotat timp de 14 ani BNP Paribas Open, potrivit wtatennis.com. Americanca s-a acomodat mai greu în primul set, când a fost condusă cu 2-0 de Monica Niculescu. Jucătoarea din România nu a învins niciodată o o adversară din top 5 WTA.

SIMONA HALEP, în TURUL 3 de la INDIAN WELLS după victoria cu DARIA GAVRILOVA

Serena Williams a arătat din nou că nimeni din tenisul actul nu are capacitatea ei sa de a gestiona momente dificile, și, după un meci de peste două ore, a reușit s-o învingă pe Niculescu, scor 7-5, 7-5.

"Mă simt foarte bine. Simt că emoțiile cumva au dispărut", a declarat Williams după meci. "Cu siguranță este unul dintre cele mai mari și mândre momente ale carierei mele", a spus liderul WTA.

"Ce jucătoare interesantă! Nu am primit niciodată aceeași minge. Pur și simplu nu-mi puteam intra în ritm astăzi. Sunt doar bucuroasă că s-a încheiat. Cu siguranță a fost un meci foarte complicat pentru mine", a mai declarat Williams.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel