INDIAN WELLS 2015: SERENA WILLIAMS, înainte de meciul cu MONICA NICULESCU, din TURUL 2

INDIAN WELLS 2015. Liderul mondial Serena Williams a vorbit despre revenirea la Indian Wells, care va avea loc, după 14 ani, într-un meci cu românca Monica Niculescu, locul 68 WTA. Americanca a declarat, joi, că a simţit că este timpul să se întoarcă la competiția din California, după incidentul din 2001, transmite presa internațională.

VEZI AICI DESFĂȘURAREA LIVE TEXT A MECIULUI SIMONA HALEP - DARIA GAVRILOVA


INDIAN WELLS 2015. În 2001, surorile Williams urmau să se întâlnească în semifinalele de la Indian Wells, dar Venus s-a retras cu puţin timp înaintea meciului, acuzând o accidentare. Publicul a interpretat forfait-ul lui Venus ca un aranjament. În finală, spectatorii au fluierat-o îndelung pe Serena Williams, care a câştigat totuşi partida cu Kim Clijsters, scor 4-6, 6-4, 6-2. De atunci, Serena şi Venus Williams au decis să boicoteze această competiţie, poate cea mai importantă după de Grand Slam-uri şi Turneul Campioanelor.

Vezi aici detalii despre incidentul în care au fost implicate surorile Williams

INDIAN WELLS 2015. Organizatorii de la Indian Wells au început negocierile cu familia Williams cu mai bine de un an în urmă, după ediţia 2014 a Australian Open. Discuţiile s-au concretizat prin revenirea Serenei în competiţie. Numărul 1 WTA va juca, în noaptea de vineri spre sâmbătă, primul meci la Indian Wells după 14 ani, cu românca Monica Niculescu.

INDIAN WELLS 2015. "Problema revenirii mele nu era neapărat legată de ce s-a întâmplat acum 14 ani. A fost mai mult sau mai puţin legată de cum m-am simţit, dacă este momentul oportun să mă întorc acum. Am simţit pur şi simplu că a venit timpul. Nu a fost ceva care să-mi spună că ar trebui să mă întorc în 2015. Am simţit că a venit timpul să mă întorc aici şi să încerc să evoluez cât mai bine", a declarat Serena Williams, citată de prosport.ro. Ea a precizat că a primit şi susţinerea familiei în decizia de a reveni la Indian Wells.

INDIAN WELLS 2015. Meciul Serena Williams - Monica Niculescu va avea loc sâmbătă dimineață, de la ora 04:00, pe Arena Centrală de la Indian Wells Tennis Garden, în turul doi al turneului.

Citește și: Vis împlinit pentru Monica Niculescu. Cine îi va fi adversară la Indian Wells

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel