Incendiu de proporţii în Bucureşti

Sursa poză: Realitatea TV
Sursa poză: Realitatea TV

Pompierii interviu cu zece autospeciale şi două autoscări pentru stingerea unui incendiu izbucnit vineri seara pe strada Barbu Delavrancea, din sectorul 1, au anunţat oficiali ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov.

UPDATE 00:10 Incendiul izbucnit la clădirea din strada Barbu Delavrancea a fost localizat, pompierii acţionând în prezent la decopertare şi stingerea ultimelor focare, au anunţat oficiali ISU Bucureşti-Ilfov. Incendiul s-a manifestat la o clădire P+1+mansardă, la acoperiş, pe o suprafaţă de aproximativ 400 - 600 metri pătraţi. Incendiul este localizat şi se lucrează la decopertare şi stingerea ultimelor focare. Toate persoanele care locuiau în clădire s-au autoevacuat până la sosirea pompierilor, au precizat oficialii citaţi.

Potrivit acestora, apelul în dispeceratul ISU Bucureşti-Ilfov a fost la ora 21,59, iar primele echipaje au ajuns la faţa locului la ora 22,06. În total au acţionat 12 autospeciale de stingere, trei autoscări, o maşină de descarcerare şi două ambulanţe. Nu au fost persoane suprinse în incendiu sau victime, au mai spus oficialii ISU.

Știre inițială:

Potrivit acestora, focul a cuprins acoperişul şi partea superioară a unei vile pe o suprafaţa cuprinsă între 400 şi 600 de metri pătraţi, existând riscul propagării incendiului şi la imobilele adiacente. La faţa locului se află şi un echipaj de descarcerare şi o maşină SMURD.

Din primele informaţii, nu există victime şi nu se cunosc condiţiile care au dus la izbucnirea incendiului, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel