Incendiu Club Colectiv: Apelul unui pastor: Nu vă folosiţi de o tragedie pentru a vă face publicitate

Marius Cimpoaie, pastorul de la Biserica Baptistă Germană, cea mai veche biserică baptistă din Timişoara, înfiinţă în anul 1884, a făcut un apel la decenţă în cazul tragediei petrecute în clubul Colectiv din Bucureşti.

Pastorul Marius Cimpoaie se adresează tuturor colegilor săi, bisericilor şi a celor care vorbesc despre tragedia de la Bucureşti spunând că ce s-a întâmplat acolo este semnul judecăţii lui Dumnezeu pentru faptul că tinerii erau acolo la o petrecere de Halloween, potrivit Adevărul.

„Oameni buni, în loc să judecaţi: Faceţi-vă timp să vă rugaţi pentru familiile celor care şi-au pierdut viaţa! Gândiţi-vă la modalităţi concrete pentru a-i ajuta pe oamenii aceştia disperaţi! Gândiţi-vă dacă într-adevăr poziţia exprimată de voi aduce mângâiere sau face ca durerea să fie şi mai insuportabilă? Sunaţi la spitale; poate că este nevoie de ajutorul vostru pentru transfuzii sau altceva pentru a-i salva pe cei care încă mai au şansa aceasta. Nu vă folosiţi de o tragedie pentru a vă face publicitate! De ce nu folosiţi argumentul acesta şi atunci când arde o biserică? Singurul lucru pe care Dumnezeu ne-a dat dreptul să îl facem faţă de semenii noştri este să îi iubim! Judecata este a lui Dumnezeu!".

Bilanțul oficial al victimelor este de 27 de morți, 184 de răniți, din care 146 au rămas în spitale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel