Incendiile de vegetație uscată se extind. Alte șase localități și o pădure afectate

Șase localități din județul Prahova au fost afectate marți seară de incendiile de vegetație uscată. Unul dintre incendii s-a extins în pădure, la litieră.

Peste 40 de pompieri au intervenit, marți seară, în șase localități din județul Prahova pentru lichidarea unor incendii de vegetație uscată, în unul dintre cazuri focul extinzându-se în pădure, la litieră.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova, Raluca Vasiloae, la Chiojdeanca, sat Trenu, pompierii, sătenii, dar și zece pădurari acționează pentru lichidarea unui incendiu care se manifestă pe o suprafață de trei hectare, focul ajungând și la litiera pădurii, fără a afecta coronamentul copacilor.

De asemenea, incendii de vegetație uscată sunt înregistrate și în Colceag, Izvoarele, Călugăreni, Podenii Noi și Măgurele, informează Agerpres.

În total, 45 de pompieri, dintre care 15 chemați din tura liberă, intervin pentru stingerea incendiilor care afectează o suprafață totală de peste cinci hectare, a precizat Vasiloae.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel