În dispreţul conducerii PNL, Răzvan Sava continuă asocierea cu Piedone

Copreședintele PNL, Alina Gorghiu, a afirmat, luni, că a aflat din presă despre "alăturarea nefericită" dintre candidatul liberal la Primăria Sectorului 4, Răzvan Sava, și fostul edil Cristian Popescu-Piedone, precizând că această "colaborare a încetat".

Realitatea din teren pare să fie alta. Prima pagină a Gazetei lu' Piedone, împărţită  prin tot Sectorul 4, într-un tiraj de 100.000 de exemplare, contrazice afirmaţia liderului PNL.

Răzvan Sava apare alături de Piedone. Candidatul liberal este recomandat, în ciuda voinţei liderilor partidului, de fostul primar, cercetat pentru abuz în serviciu. Echipa de strategie a lui Răzvan Sava a luat decizia asocierii cu Piedone când a constatat că are cu 7% mai puţin decât Daniel Băluţă, candidatul PSD.

"Voturile nu se transferă, precum sacii de cartofi dintr-un portbagaj în altul," spune cunoscutul sociolog S Vrânceanu. După părerea analiştilor, Sava a pierdut mai mult decât a câştigat prin asocierea nefericită. Loialii alegători liberali din mâhnire nu vor mai vota, iar "piedonistele nu sar în barca liberală, majoritatea fiind pesediste."

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel