Imagini superbe cu Iulia Albu purtând un colier de 90.000 de euro

Fashion editor-ul Iulia Albu, recunoscută pentru aparițiile unice și pentru preferințele atipice în materie de accesorii, a purtat într-un shooting exclusivist, un colier remarcabil, estimat de specialiștii în domeniu ca fiind între între 60.000 și 90.000 euro.

Colierul, din aur de 22k și 18k, a aparținut uneia dintre cele mai mari colecționare de artă românească, Marina Dimitropoulos, fosta soție a lui Konstantinos Karamanlis, președinte al Greciei de două ori.

Colierul este o piesă singulară, lucrat manual în 1980 de către bijutierii renumiți ai casei grecești Zolotas, special pentru Marina Dimitropoulos. Bijuteria face parte din Licitația de Aur, Argint și Sidef organizată de Artmark joi, 21 aprilie, ora 19:30, la Palatul Cesianu-Racoviță din str. C.A. Rosetti, nr. 5 .

„Colierul este o piesă remarcabilă asemeni tuturor pieselor pe care le-am ales de-a lungul timpului și va rămâne cu siguranță una dintre bijuteriile mele de suflet si obiectul preferat din întreaga licitație. Sunt sigură ca îi voi purta noroc persoanei care îl va achizitiona", a declarat cel mai titrat fashion editor din România, care a purtat colierul într-un shooting exclusivist, potrivit ziarulring.ro.

"SUNT SNOABĂ inteligent, glamouros și umil. Și nu mă tem să o recunosc. Îmi plac pantofii scumpi, ador diamantele și antichitățile valoroase. O fac decent, asumat, total. (...) Prefer oricând o piesa Zolotas, de design, încărcată de istorie, uneia încarcate cu diamante. Sunt snoabă și respect asta", mărturisește Iulia Albu pe blogul personal, unde a postat și câteva fotografii din shooting-ul realizat în decorul somptuos al Galeriilor Artmark.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel