Imagini de groază din țară: Pompierii și militarii intervin în forță- VIDEO

Salvatorii României, militarii și pompierii, singurii care acționează pe drumurile și-n satele izolate din țară, au intervenit și astăzi în forță, pe vreme de Cod Portocaliu și Cod Roșu. 

La această oră, Constanța și Tulcea ies de sub Cod Roșu de zăpadă viscolită și vânt puternic. În opt județe, din cele 11 care au fost până acum sub Cod Portocaliu, avertizarea meteo s-a extins până la ora 23:00. Astfel, în cursul zilei de vineri (06 ianuarie) şi la începutul nopţii de vineri spre sâmbătă (06/07 ianuarie), în Călăraşi, Ialomiţa, Buzău, Brăila, Constanţa, Tulcea, Galaţi şi Vrancea, viscolul va continua să fie puternic, rafalele vântului vor atinge şi temporar vor depăşi 70...85 km/h, reducând vizibilitatea sub 50 m şi troienind zăpada.

Și Codul Galben s-a extins în mai multe zone și a fost prelungit până la ora 23:00: ”Va continua să ningă în Oltenia, Muntenia, Dobrogea şi Moldova, precum şi în zona Carpaţilor de Curbură, local ninsorile vor fi însemnate cantitativ şi se va mai depune strat de zăpadă.

Va fi viscol în Dobrogea, estul Munteniei, extremitatea de sud-vest a Olteniei şi în cea mai mare parte a Moldovei, unde vântul va avea intensificări cu viteze de 50...70 km/h. În Carpaţii de Curbură şi zona înaltă din Carpaţii Meridionali rafalele vor depăşi 80...90 km/h, iar zăpada va fi spulberată şi troienită.”

 (w670)

 Puteți vizualiza mai jos doar două astfel de momente în care militarii și pompierii au acționat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel