ILIE VONICA, implicat în dosarul reţetelor false, a murit

Unul dintre cei mai bogați oameni din Sibiu,  ILIE VONICA,  implicat în dosarul reţetelor false, a murit, marți,  după ce, din câte se pare, s-ar fi aruncat  de la etajul vilei sale.

ILIE VONICA, proprietarul grupului Polisano,  a murit, marţi după-amiază, la una din clinicile sale din Sibiu, unde a ajuns după ce a căzut de la etajul vilei sale, prima ipoteză a anchetatorilor fiind că bărbatul a încercat să se sinucidă.

ILIE VONICA.  Din primele cercetări reiese că ILIE VONICA s-ar fi sinucis, el aruncându-se de la unul din etajele vilei sale situate pe strada Andrei Mureşanu în Sibiu.

Citește și: Milionar din dosarul rețetelor false a încercat să se SINUCIDĂ

Conform unor surse medicale, el a fost găsit în stop-cardiorespirator de către echipajul SMURD trimis la faţa locului în urma unui apel la 112.

Omul de afaceri ILIE VONICA, de profesie medic, era proprietarul grupului Polisano, din care face parte şi lanţul de farmacii Reţeta, la care luna trecută au avut loc percheziţii în dosarul reţelor false, în care au fost arestate ulterior nouă persoane suspectate de evaziune fiscală, spălare de bani, înşelăciune, fals intelectual şi uz de fals, infracţiuni prin care au creat bugetului de stat un prejudiciu de aproximativ 1,7 milioane de lei.

Citește și: Nouă persoane, între care trei medici, reţinute în dosarul reţetelor false

ILIE VONICA şi soţia sa, Ioana Vonica, au fost audiaţi în 20 mai la Poliţia Capitalei, iar ulterior soţia omului de afaceri a fost arestată.

Afacerile acestuia cuprind în prezent un lanţ de peste o sută de farmacii, o fabrică de medicamente, un spital, o reţea de clinici generaliste, o clinică de dializă şi centre de fertilizare în vitro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel