Ilie Sârbu: Pe Băsescu îl țin consilierii și-l reanimă cu tării

Ilie Sărbu l-a atacat în termeni duri pe Traian Băsescu, după ce acesta l-a catalogat pe liderul senatorilor PSD că ar fi fost "un soi de samsar de terenuri pe toată perioada când s-au constituit marile suprafeţe consolidate"

Ilie Sărbu l-a atacat în termeni duri pe Traian Băsescu, după ce acesta l-a catalogat pe liderul senatorilor PSD că ar fi fost "un soi de samsar de terenuri pe toată perioada când s-au constituit marile suprafeţe consolidate"

"Traian Băsescu are statut de inculpat, deși a ajuns președinte pe naivitatea oamenilor care au crezut că  vine Băsescu să facă dreptate. Un inculpat, un compromis, un corupt și mai are și alte defecte. Unul pot să-l spun pentru că s-a referit la premier  că a avut o cădere nervoasă. Dânsul când tremură dimineaţa când intră în birou, de abia-l ţin consilierii şi-l reanimă cu diverse tării, el n-ar trebui să meargă la medic? Cred că şi el ar trebui să meargă la medic, mi se pare firesc. Dacă tot vorbim de cei care au căderi, unii le au în alcool, la unii s-ar putea să nu fie o cădere, să fie o strategie", a declarat Ilie Sârbu.

Citește și: Până unde ține imunitatea lui Băsescu. Ilie Sârbu: "Va fi anchetat!"

"Dar dânsul s-a obișnuit ani de zile ca din toate defectele pe care le are să le transforme în arme de atac. Nu mai ține, nu mai merge. Lumea s-a prins și lucrul ăsta l-a văzut  în cele 7,4 milioane de voturi care au fost împotriva lui atunci.

Nu mai gustă românul nici tipul de scandal al lui Băsescu, nici modul de abordare a problemelor, nici stilul suburban. Dacă aș vorbi de interlopi i-ași jigni pe interlopi. E mult sub nivelu lor de a aborda problemele în legătură cu un parlamentar care e și femeie pe deasupra și membru al unei comisii speciale. Dacă ne pot explica ambasadele țărilor din Ue sau SUA că acest lucru se poate întâmpla în una dintre țările lor,  atunci noi cu toții vom înțelege", a declarat, miercuri,  Ilie Sârbu.

Marţi, Traian Băsescu a vorbit despre Victor Ponta, dar şi despre Ilie Sârbu, socrul lui Ponta, despre care a spus că ar trebui cercetat pentru retrocedări ilegale de terenuri din judeţul Timiş.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel