Urmărește emisiunea live


Robert Turcescu-Mădălina Pușcălău, scandal la B1 TV, din cauza lui Ilie Sârbu

Vicepreședintele Comisiei de control SIE, Ilie Sârbu, a generat un conflict între doi jurnaliști B1 TV, Mădălina Pușcălău și Robert Turcescu. 

În emisiunea Mădălinei Pușcălău a fost invitat Ilie Sârbu. Într-un anumit moment al emisiunii, senatorul PSD s-a referit la Robert Turcescu cu apelativul "colonel". 

Jurnalistul Robert Turcescu a fost consternat și a cerut imediat un drept la replică colegei sale. Mădălina Pușcălău a transmis în timpul emisiunii dreptul la replică al lui Robert Turcescu: "Ar trebui să lămuriți situația de la Timișoara. Sunteți ofițer acoperit SIE și participant la Revoluția de la Timișoara.". 

Ilie Sârbu a precizat: "Ce am spus eu despre el a fost din simpatie, nu din răutate.". 

În emisiunea Mădălinei Pușcălău s-a trecut repede peste acest subiect, însă adevărata durere a fost prezentată în următoarea emisiune din grilă, a lui Robert Turcescu, care a dezvăluit că a intrat în emisiunea colegei sale de la B1 TV ca să forțeze să fie difuzat dreptul său la replică. 

"Am intrat în pauza publicitară și i-am spus că nu e normal să fie invitat în emisiune la B1 tv și să facă astfel de afirmații. E ca și cum te-ar invita unul la el în sufragerie și tu te-ai urina acolo. Colega mea, Mădălina Pușcalău, trebuia să reacționeze, era nevoie de un jurnalist cu experiență. I-am cerut Mădălinei un drept la replică, dar a tot întârziat să-l citească și, până la urmă, a trebuit să intervin. Nu am vrut să-i stric emisiunea, dar nu se face așa ceva.", a povestit Robert Turcescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel