Ilie Năstase, sfat prețios pentru Simona Halep la Roland Garros 2015

Foto: doartenis.ro
Foto: doartenis.ro

SIMONA HALEP - ROLAND GARROS 2015. Fostul mare tenismen român Ilie Năstase a declarat, luni, cu ocazia unei conferințe de presă, că Simona Halep ar trebui să își dozeze forma la Roland Garros 2015, al doilea turneu de Grand Slam al anului, aflat în plină desfășurare.

MECIUL SIMONA HALEP - MIRJANA LUCIC-BARONI ESTE LIVE AICI

SIMONA HALEP - ROLAND GARROS 2015. ”Ea (n.r. - Simona Halep) a jucat bine în ultimele turnee la care a participat. Ar fi bine ca să își dozeze cea mai bună formă la un turneu de Grand Slam, dar asta este greu”, a spus Ilie Năstase, citat de Agerpres.

Citește și: Halep își va întâlni coșmarul la Roland Garros! Ce spune de meci

SIMONA HALEP - ROLAND GARROS 2015. Cu privire la evoluția româncei în sezonul european de zgură, Ilie Năstase a precizat: ”Simona a avut un sezon bun, dar ar trebuie să aibă asemenea performanțe și la un turneu de Grand Slam. Ea a câștigat cam totul până acum. Roland Garros este diferit, altă presiune, alt public, manageri. Toate jucătoarele își doresc să câștige un turneu de Grand Slam și atunci este foarte greu”.

SIMONA HALEP - ROLAND GARROS 2015. Ilie Năstase a afirmat că va merge la Paris, pentru a urmări al doilea turneu de Mare Șlem al anului, ”din săptămâna a doua”.

SIMONA HALEP - ROLAND GARROS 2015. Întrebat despre numărul mare de jucătoare din țara noastră prezente la Roland Garros 2015, Ilie Năstase a răspuns: ”Este un ciclu. Fetele sunt mai bune ca băieții. Ne bucură oricum, poate peste câțiva ani vor veni și băieții din urmă. Să avem și băieți și fete”.

Vezi și: Simona Halep face spectacol la Roland Garros - VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel