Ilie Năstase, reacție vehementă: Mi-e jenă. Ce dracului mai vorbim?!

Ilie Năstase, denumit "copilul teribil al tenisului", nu a rămas indiferent când a auzit că jucătorii de la CSMS Iași au promisă o primă dacă trimit titlul la Tg. Mureș, în contextul în care diseară vor juca împotriva Stelei, în ultima etapă a sezonului.

"Mi-e și jenă să mă mai uit la fotbal. Ăștia de la Iași joacă cu Steaua, dar cu Pandurii ce au făcut? Dacă eram în prima etapă, mai făceau declarații Prunea și Șumudică? Ce dracului mai vorbim? De ce nu joacă tot timpul așa?", a declarat Ilie Năstase la Digi Sport, relatează gsp.ro.

Fostul mare tenisman a comentat și decizia lui Gigi Becali de a-l pune în funcția de antrenor, începând cu sezonul viitor, pe Mirel Rădoi.

"Nu știu cât se pricepe Mirel, câtă experiență are. Cred că trebuia să aibă o funcție mai mică. Dar declarațiile lui Gigi Becali nu mi-au plăcut deloc. Păi tu faci declarații că vine Rădoi cu două etape înainte de final! Trebuia lăsat în pace Gâlcă, să-și facă treaba, iar după finalul campionatului să fi făcut anunțul. Nu a procedat corect, nu mi-a plăcut!", a încheiat Năstase.

În ultima rundă, Steaua joacă la Iaşi, cu CSMS,  de la ora 20:00, în timp ce ASA o va întâlni, pe teren propriu, pe Oţelul Galaţi, tot de la aceeași oră. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel