Ilie Năstase, într-un meci cu două mize importante

Ilie Năstase intră în ring – pentru un joc de tenis – alături de alte trei nume grele: Goran Ivanisevic, Cédric Pioline şi Andrei Pavel.

Există doar două mize – buna dispoziție și spectacolul oferit de cele patru nume grele ale tenisului mondial. Meciul demonstrativ Enel „4 Stele Pline de Energie" din cadrul turneului BRD Năstase Ţiriac Trophy, va avea loc sâmbătă, 26 aprilie, începând cu ora 19.00, la Arenele BNR.

Iubitorii tenisului vor avea şansa să îl vadă pe legendarul Ilie Năstase într-un meci demonstrativ de dublu în care va încânta fanii cu faimosul său serviciu pe spate şi mişcările inedite pe teren care i-au adus locul 1 mondial şi 103 alte titluri în carieră.

Partener îi va fi Andrei Pavel, cel pe care Federația Română de Tenis l-a desemnat "racheta numărul 1" a anului 2007. Ocupant al numărului 13 mondial, Andrei Pavel are în palmares 3 titluri la simplu şi 6 la dublu.

Accesul la meciul demonstrativ este inclus în biletul achiziţionat pentru ziua de sâmbătă, 26 aprilie, și în abonamentele valabile pe toată perioada de desfășurare a turneului.

VEZI ȘI: Hurezeanu: În 2004, Iliescu nu fost deranjat că Năstase a fost învins de Băsescu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel