Ilie Năstase: După Ceauşescu, nimeni nu le-a mai spus românilor adevărul

Senatorul Ilie Năstase a vorbit în presa din Elveţia despre cea mai mare ''problemă'' a României.

Aflat la Gstaad, pentru un meci demonstrativ, Ilie Năstase a fost întrebat de jurnaliştii elveţieni despre actuala situaţie din România.

După Ceauşescu, nimeni nu le-a mai spus românilor adevărul. Eu ştiu adevărul, dar mulţi oameni nu-l ştiu. Noi, românii, trăim în trecut în loc să ne orientăm către viitor. În plus, corupţia e o mare problemă. Legile au multe nereguli şi, din cauza corupţiei, e dificil pentru tineri să-şi demonstreze abilităţile, a declarat Ilie Năstase pentru Basier Zeitung.

Citește și: Ilie Năstase s-a înscris în UNPR

Nasty a mai vorbit şi despre aventura sa în politică, precizând că nu va mai candida după ce îi expiră mandatul de parlamentar, în 2016. Când am fost ales în Parlament, nu m-am simţit confortabil. Din sport, am învăţat că orice are un rezultat: victorie ori înfrângere. În politică, totul durează o veşnicie. Am mari probleme să mă acomodez. Între timp, am înţeles mai bine cum merg lucrurile, dar locul meu nu e în politică. În noiembrie 2016, când îmi expiră mandatul, nu voi mai candida, a precizat Ilie Năstase.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel