IDEI CADOURI CRĂCIUN 2014. LISTA CELOR MAI REUȘITE CADOURI

CADOURI CRĂCIUN. Mai este puțin până când românii vor pregăti cadourile de Crăciun atât pentru rude, cât și pentru partenerii de afaceri. De obicei, oamenii dau fuga în supermarket și aleg celebrul coș cadou plin de bunătăți, dar nu trebuie să uitați un lucru: cu un cadou personalizat nu veți da niciodată greș!

CADOURI CRĂCIUN. Cadourile personalizabile VS coşurile cadou

CADOURI CRĂCIUN. Deşi este mai greu de ales, un cadou inspirat de pasiunile, gusturile şi personalitatea destinatarului va cântări înzecit mai mult în ochii acestuia decât un coş cadou clasic, însumat din produse des întâlnite pe piaţă. Obiceiul de a oferi coşuri "basket" în mediul corporate a devenit într-atât de popular încât rafturile supermarketurilor abundă, în sezonul sărbătorilor, în cadouri preambalate, cu caracter impersonal. Ce impresie vom lăsa unui partener de afaceri, spre exemplu, căruia îi oferim un astfel de coş – cadou, în a cărui alcătuire nu a intrat implicarea şi atenţia noastră?

CADOURI CRĂCIUN. Caracterul impersonal, general, comun al acestor coşuri – cadou, concepute spre a fi potrivite oricărui destinatar, nu neapărat va dezamăgi, dar nici nu va impresiona. Şi, cel mai grav, coşurile basket sunt genul de cadouri a căror amintire se pierde şi despre care, foarte probabil, destinatarul nu-şi va aminti cu certitudine din partea cui le-a primit. Coşurile – cadou denotă îndeplinirea unei formalităţi şi nu relevă preocuparea, implicarea şi atenţia celui care oferă. Dacă dorim, într-adevăr, să dăruim un cadou business memorabil şi încântător, cadourile distinse, personalizabile, inspirate de personalitatea şi gusturile persoanelor cărora se adresează, sunt alegerile care-şi vor atinge scopul şi care, spre deosebire de coşurile „basket", nu vor risca a fi uitate pe birourile destinatarilor sau transmise mai departe, pe principiul „dar din dar se face".

CADOURI CRĂCIUN. Idei de cadouri pentru Crăciun

CADOURI CRĂCIUN. Cele mai reuşite cadouri business pentru sărbători sunt cele care deţin valoare personală pentru destinatar. Unde găsiți daruri personalizare? La un click distanţă, pe rafturile magazinului online Borealy – Cadouri de Lux.

CADOURI CRĂCIUN. Investiţii în timp pentru pasionaţii orologeriei

CADOURI CRĂCIUN. Faimosul producător german Friedrich|23 semnează casetele Borealy pentru păstrarea ceasurilor, cu design-uri adaptate stilurilor clasice şi moderne, făurite din piele de înaltă calitate sau lemn nobil. Bărbatul activ, businessmanul care călătoreşte mult sau gentlemanul clasic sunt doar câteva dintre tipologiile destinatarilor ideali ale acestor casete de colecţie dedicate timpului. Tot din Germania vine şi producătorul Designhutte, care semnează watchwindere de înaltă precizie (cutii pentru menţinerea ceasurilor de mână automatice în stare de funcţionare atunci când nu sunt purtate pe încheietura mâinii), prevăzute cu tehnologie LCD, respectiv cu display digital pentru setarea programului optim de rotaţie.

CADOURI CRĂCIUN.  Cutii de lux pentru cele mai bune prietene ale femeilor – bijuteriile

CADOURI CRĂCIUN. Premium Luxury Jewelry Case constituie o excelentă opţiune pentru femeia stilată şi posesoare a unei vaste colecţii de bijuterii, iar dacă destinatara cadoului dumneavoastră se dovedeşte a fi o business woman care călătoreşte mult, spre exemplu, caseta Travel Amberby Friedrich, cu exterior din piele de bizon şi interior din piele de căprioară, se va dovedi de real folos în deplasările sale.

CADOURI CRĂCIUN. Stilourile de lux – cadourile cu care se semnează succesul

CADOURI CRĂCIUN. Făurit într-o ediţie limitată de 1919 exemplare, 1919 fiind anul fondării brandului Aurora, stiloul 85th Anniversary by Aurora made in Italy reprezintă, prin excelenţă, un cadou demn de un lider campion.

CADOURI CRĂCIUN.  Încălzitoare pentru cognac, pentru domni cu gusturi fine

CADOURI CRĂCIUN. Borealy – Cadouri de Lux vă pune la dispoziţie capodopere de rară valoare estetică ce mijlocesc servirea adecvată a cognacului, încălzitoare de cognac de lux, placate cu aur sau făurite din argint, cu pahare din cristal şi suporturi ce au încorporate brichete elegante, ca de exemplu Încălzitorul pentru Cognac Credan.

CADOURI CRĂCIUN. Decoraţiuni pentru casă şi birou

CADOURI CRĂCIUN. O alegere impresionantă de cadou business o constituie sextantul cu ceas şi calendar, placat cu aur şi realizat de artizanii Credan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel