Hurezeanu: Obișnuiam să mă văd cu Turcescu. Nu mai vine la întâlniri

Jurnalistul Emil Hurezeanu spune că face parte dintr-un grup de prieteni al cărui membru este și Robert Turcescu, dar că de două săptămâni fostul moderator nu mai vine la întâlniri.

„Că rămâne jurnalist, asta mi se pare o certitudine. N-am nicio certitudine legată de calitatea lui de agent. Cine ar fi crezut că Robert Turcescu... Un băiat foarte bun, de altfel, e un confrate apropiat. Aveam un obicei, împreună cu încă patru-cinci la număr, să ne vedem - până acum o săptămână. Dacă ar fi avut mai mult umor, ar fi putut să vină în continuare să-și întâlnească prietenii. Între timp, a preferat să se recăsătorească, în taină. Bineînțeles că are prioritate o căsătorie în comparație cu legătura dintre prieteni. 

ION CRISTOIU: Robert Turcescu se va întoarce în presă!

Astăzi, noi, ăștia care am mai rămas – nu le dau numele, că nu le-am cerut permisiunea, sunt tot oameni cunoscuți – am făcut un legământ, când ne-am despărțit, în absența lui, era a doua săptămână când ne întâlneam în absența lui: că oricare dintre noi s-ar autodeconspira sau va fi demascat să treacă peste această pană existențială și să vină în continuare la întâlnire, dând dovadă de minimum simț de umor, să discute cel puțin cu prietenii ce s-a întâmplat”, a spus Emil Hurezeanu, joi seară, la Digi 24.

Analistul afirmă că dispariția lui Robert Turcescu este "mai ciudată decât tot ce ar fi putut să facă" din poziția de ofițer acoperit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel