Huidu: Nu trebuia să mă opresc pentru că am făcut un accident

"Cronica Cârcotașilor" revine la Prima TV cu Șerban Huidu la pupitru după o pauză de câțiva ani după accidentul din 16 octombrie 2011, soldat cu trei morți.

Împăcat cu sine, Șerban Huidu susține că retragerea lui a fost o alegere, nu o condiție: "Sunt lucruri pe care mi le-am asumat și pe care era normal să le țin deoparte. Din presă n-am plecat niciodată. Dacă eram sculer-matrițer, nu trebuia să mă opresc pentru că am făcut un accident. Din respect, au fost niște ani de pauză, dar mă reîntorc cu o echipă, nu sunt doar eu în prim-plan. În 2011, am scris pe blog că mă voi retrage din prim-planul «Cronicii», n-am spus că plec dintr-o meserie pe care o fac de peste 20 de ani".

[citeste si]

Înregistrată cu public în regim live, emisiunea va taxa mai departe gafele din spațiul public, promite cârcotașul: "Vor exista în continuare scheciurile. În vizor nu se află cineva anume. Depinde ce spune și ce face fiecare, poate fi de la președintele Iohannis, dacă noi credem că a greșit, până la Oana Zăvoranu. Nu vor fi în emisiune asistente, cum n-au fost niciodată, în 15 ani de emisie, accidente sau lucruri grave cu care nu se poate glumi".

"Ce facem noi nu e atac la persoană, ci un atac la ce întreprinde public persoana respectivă și noi credem că nu e bine. E posibil să greșim și noi, că orice om greșește. De fapt, greșeala este o eroare neasumată. Când faci o eroare și ți-o asumi, rămâne eroare, când nu ți-o asumi, e greșeală", a mai spus Șerban Huidu într-un interviu acordat pentru Ziarul Ring.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel