Huidu, ȘANTAJ. Mirela Voicu, dezvăluire BOMBĂ

Mirela Voicu a povestit un episod care arată caracterul lui Șerban Huidu. Este vorba despre înregistrarea, realizată undeva la începutul anilor 2000, în care jurnalista înjură, iar realizatorul TV a dat totul pe post.

"Acea filmare n-a fost in direct. Si nu, nu a căutat o Huidu cu ligheanu pe satelit. Nu că n-ar fi putut, că ligheanul e obiectul perfect pentru măsura valorii şi a caracterului lui. Deci, într-o zi, Sorina Matei, jurnalista acreditata la Parlament, vorbeşte cu Matei Vintilă, socru lui Huidu. Şi îi zice aluia că-i pune o lavalieră si el să meargă în Parlament să-i întrebe pe colegii lui ce parere au despre jurnaliste. Evident ca Matei Vintilă a acceptat!!!! Pe lavaliera lui, in discutiile cu colegii, jurnaliste era doar curve sau prost imbracate. Antena 1 a difuzat reportajul la ştiri. A ieşit baritai scandalul. Matei Vintila şi-a luat puie de la partid, evident. Directorul de stiri la Antena 1 era atunci Vlad Petreanu. Huidu sună la Petreanu si îi spune:"Scoate ştirea cu socru-miu de pe post, că altfel, dau la emisiune o filmare cu un jurnalist de la tine care înjura în direct. Petreanu zice: " N-ai cum, nu există aşa ceva" Evident ca nu există!

În aceea vreme, probele de live se inregistrau. Inclusiv probele mele de live de la " jaful secolului". N-am ştiut că pentru frustrati, pentru urâţi, pentru ne...reuşiti, caseta aia în care io înjur ajunge la o emisiune folosită doar pe post de vendetă. Ştiu sigur, sigur, nimeni în afara de nimeni nu înjură! Nimeni! Huidu, nici atât!", a povestit Mirela Voicu.

[citeste si]

"Şi Huidu, care avea deja caseta, o dă pe post. Şi zice cum a prins el asta pe satelit. Că şi-a minţit şi şi-a subestimat telespectatorii nu e o noutate, dar, pe lume, mai există şi oameni care se pricep la tehnică. O jurnalistă de la Antena înjură, zice el, viitorul penal. Fără să spună că acea caseta i-a venit din Antenă, că a ţinut-o fix s-o folosească în interes propriu!!!!!!!!!!, fără să zică că e o razbunare pentru socru-su, fără nimic. Şi se umflă el, criminalul de mai târziu, în pene, şi dă el caseta, şi râde el, penalul, cu adinamicul lui coleg cu care se cearta peste ani, si, vai, ce frumos!!!!!

Momentul cu accidentul din Austria

Si, viata îi mai dă o puie!!! După ce dă cu capu de copac, în Austria, eu, atentie, eu!!!!! mă duc să transmit de acolo!!! Eu!!!! Lucram la Realitatea. Şi pe mine m-au trimis acolo, că vezi Doamne, moare Huidu!!!!!! Pe mine!!! Şi ajung la spital, la AKH, cu prietenul şi colegul meu, cameramanul Sergiu Olteanu. Şi nimeni nu mă întreabă nimic. Şi ajung la el la salon, fără nicio problemă, şi deschid uşa si văd marea vedeta în viaţă, intubată, singură şi îl întreb pe Sergiu : " Îl filmăm, îl pozăm sau ce facem?". Şi el zice:" Facem cum vrei tu, mamam, dacă vrei dau rec" . Marea vedetă care a folosit emisiunea ca pe o armă pentru razbunarea personală era prelungirea unui aparat. Mi-a fost milă de el. De ei. Era o priză conectată la un trup! Si nu, nu am dat poza tabloidelor, pentru că eu nu sunt ca el! Nu, nu am vrut să-l calc in picioare aşa cum merita. L-am tratat ca pe un accident! El aşa a şi rămas. Un accident cu victime! Vedeta care a omorât oameni. Asta ca să ştiţi dacă din greseală vă uitaţi la el. El şi acum e singur! Până şi prietenii l-au părăsit. E normal", a mai povestit jurnalista pe blogul său.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel