Hotel din centrul Bucureștiului, de vânzare pe internet

Un hotel din centrul Capitalei, amplasat în zona Univestitate-Magheru, se vinde și, contrar cum se obișnuiește în cazul unei asemenea tranzacții, proprietarul și-a postat oferta pe un site de imobiliare.

Proprietarul unui hotel din București a apelat o metodă mai puțin obișnuită de a-și vinde imobilul, scrie money.ro.

Deși, asemenea tranzacții se discută, se analizează, de regulă, în cercuri mai restrânse, ale investitorilor, fie că aceștia sunt oameni de afaceri români sau străini, fie fonduri de investiții, un anunț postat pe spatiicomerciale.ro precizează că „un hotel de 3 stele-4 stele", amplasat în zona Univestitate-Magheru din București, în suprafață totală de 12.000 mp se vinde.

Potrivit anunțului, hotelul cu un grad mediu de ocupare de 50% are 127 camere, fiecare în suprafață de 15 mp, fiind situate într-o construcție cu parter și 13 etaje, și se vinde cu un teren de 1.100 mp. 

Prețul cerut de proprietar este de 15,5 milioane de euro, iar oferta se adresează exclusiv investitorilor.

Anunțul postat nu precizează denumirea hotelului, însă, potrivit sursei citate, caracteristicile imobilului corespund Hotelului Ambasador, care în luna mai a anului trecut, a fost restituit în natură moştenitorilor arhitectului Arghir Culina, fostul proprietar, în urma unui proces care a adurat un deceniu. Clădirea, care are subsol, parter și 13 etaje, a fost construită între anii 1937 şi 1939, fiind proiectată de către proprietar.

ÎDoar că, în luna iunie a acestui an, s-a decis retrocedarea doar a unei jumătăți din imobil. „După lungi negocieri, în mod voluntar, SC Ambasador a retrocedat jumătate din imobil, semnând documentele la începutul acestei săptămâni", a declarat Andrei Istrate, preşedintele consiliului de Administraţie al firmei SC Ambasador, care deţine hotelul, citat de mediafax.ro.

De asemenea, Istrate a afirmat și că cealaltă jumătate din clădire urma să fie scoasă la vânzare pe piaţa imobiliară de către cei care au revendicat imobilul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel