HOROSCOPUL ZILEI, vineri, 22 iulie 2016

Berbec

Tot ceea ce îți dorești azi este să fii în centrul atenției. Ar fi bine să nu îți iei lumea în cap, altfel numai tu vei avea de suferit din această cauză și nimeni altcineva.

Taur

Accepți o propunere venită din partea colegilor de muncă, iar acest lucru va fi în avantajul tău, deoarece vei avea parte de un mic câștig, unul neprevăzut. Iată că ai ocazia să te răsfeți puțin în a doua jumătate a zilei, lucru pe care ți-l doreai de ceva timp.

Gemeni

Tot ceea ce ai de făcut azi este să te concentrezi asupra problemelor pe care le ai de rezolvat la locul de muncă. Spre finalul zilei vei primi o veste, una care este legată despre unul dintre cunoscuți, dar care se pare că nu te va afecta într-un anume fel.

Rac

Ar fi bine ca azi să nu te grăbești, indiferent despre ce anume vine vorba. Există posibilitatea să îți scape din vedere niște lucruri destul de importante, așa că fii atentă.

Leu

Vrei să demonstrezi cuiva că ești capabilă de mult mai multe lucruri decât crede. Încearcă să nu te arunci cu capul înainte sau să accepți provocări la care știi că nu poți face față. Decât să te faci de râs, ar fi mai bine să stai liniștită și să îți vezi de treabă.

Fecioară

Azi va trebui să fii alături de cei dragi mai mult ca niciodată. Aceștia au nevoie de susținerea ta în ceea ce privește soluționarea unei probleme cu care se confruntă, așa că ar fi bine să nu-i dezamăgești.

Balanță

Vei primi un mic cadou în cursul zilei de azi, unul la care nu te așteptai. Se pare că cineva cine te-a supărat în cursul zilelor trecute vrea să se revanșeze, iar cunoscându-te, știe exact cum poate să facă acest lucru.

Scorpion

Ar fi bine să nu insiști prea mult asupra lucrurilor pe care nu le cunoști sau despre care nu deții toate informațiile. Chiar dacă tu vrei să lași impresia că le știi pe toate, există mari șanse să îți șifonezi imaginea în fața cunoscuților.

Citește mai multe pe yve.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel