Horoscopul sănătăţii pentru luna decembrie, 2015

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Nativii zodiei Berbec trebuie să aibă foarte mare grijă cu starea de sănătate, căci ar putea apărea unele probleme. Pentru a scăpa de oboseala şi stresul acumulat, este bine să adopţi o dietă cât mai sănătoasă şi să faci mai multă mişcare. Ar fi bine să introduci cât mai multe fructe şi legume în alimentaţie.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Starea de sănătate a acestor nativi am putea spune că este foarte bună. Ar putea avea doar unele probleme cu articulaţiile şi oasele în momentul schimbării vremii. Învăţaţi să vă protejaţi cât mai bine de temperaturile acestea extreme!

Gemeni (21 mai – 21 iunie)

Nici aceşti nativi nu stau rău cu starea de sănătate. Cu toate acestea, începerea practicării unui sport este o idee foarte bună pentru funcţionarea bună şi normală a organismului.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

În cazul nativilor Rac, ar trebui să fie acordată mai multă prioritate şi grijă stării de sănătate şi să înceapă să urmeze o dietă, în urma unui control medical. Ştiţi vorba aceea: "Mai bine să previi, decât să tratezi!".

Leu (23 iulie – 23 august)

Să fiţi foarte atenţi cu apariţia răcelilor şi utilizarea unei alimentaţii corecte. Întrucât urmează sărbătoarea sfântă a Naşterii Domnului, să aveţi cât mai multă grijă cu excesele alimentare, şi să încercaţi să mâncaţi câte puţin din fiecare, dar cât mai moderat posibil. Nu cred că ai vrea să îţi petreci sărbătorile în spital, din cauza excesului tău alimentar.

Fecioară (23 august – 23 septembrie)

Atâta timp cât nu renunţă la practicarea unui sport şi a unui set de exerciţii fizice periodice, starea de sănătate a acestor nativi nu ar trebui să fie afectată în niciun fel. Nu uita că sportul te ajută să îţi menţii mai uşor starea bună de sănătate.

Citește mai multe pe diete-sanatoase.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel