HOROSCOP, vineri, 9 decembrie 2016

Berbec 

Astepti sa termini mai intai un proiect dificil, ca sa il poti evalua si extrage niste concluzii din tot ce ai construit. Ai muncit mult, ai investit timp si energie, dar rezultatele te satisfac pe deplin, este ceea ce ai sperat sa obtii. Sunt rezultate concrete, palpabile, vizibile, care pot fi masurate si valorificate, deci cum sa nu fii mandru ca ai ajuns aici?

Nu fi modest daca tot ai atins un nivel care poate fi deja spus lumii, pentru ca ai motive binemeritate de mandrie. Unii iti vor urma exemplul, altii vor avea de invatat din sfaturile tale, deci este un moment de bilant demn de lauda.

Taur 

Un mic dracusor te imboldeste sa spui lucruri care nu te caracterizeaza si pe care s-ar putea sa le regreti mai tarziu. Rezista acestei ispite negative, pentru ca nu e genul tau sa fii rautacios sau sa arunci vorbe grele in spatele altora, fara sa le merite. Poti descoperi efectele nefaste ale interventiei unui inamic asupra ta si, in loc sa ierti si sa tolerezi, asa cum faci de obicei, esti gata sa intorci armele. Poate vei avea castig de cauza, in cele din urma, pentru ca te prinde intr-un moment agresiv in care iti canalizezi toata energia spre un singur scop: razbunarea.

Gemeni

Greu de spus daca nivelul la care ai ajuns te bucura sau se poate si mai bine, de parca ai avea parte de ambele fete ale unei situatii simultan. E ca si cum un succes se ridica pe insuccesul altuia sau o mare reusita are si un pret de platit, ca atare numai de starea ta de spirit depinde spre ce panta te indrepti: in sus sau in jos? Incearca sa nu lasi latura ta pesimista sa te copleseasca ci priveste mai intai partea buna a lucrurilor, fara sa te gandesti si la aspectul mai putin placut din spatele reusitei. Intotdeauna exista si reversul medaliei, dar nu-l cauta neaparat acum!

Rac

Emotiile tale dau in clocot, prins intr-un iures de evenimente cu efecte contradictorii asupra ta. E ceva ce te cheama inainte si te ambitioneaza sa faci totul sa ajungi mai repede acolo, dar altceva te trage inapoi si isi spune s-o lasi mai moale, pentru ca nu esti suficient de bine pregatit sufleteste. Detii toate resursele unui succes deplin, deci nu lasa latura ta sensibila sa te opreasca din elan. Entuziasmul zilei e imens, energia la cote maxime, doar inima e slaba si nu te sustine in demersurile curajoase spre care ai vrea sa pornesti. Ba poti, deci si tu, inima, hai!

Leu

Calculeaza-ti banii de care dispui, pentru ca urmeaza o perioada plina de plati si facturi, si trebuie sa le gestionezi pe toate cu grija. Vei face fata fara nicio problema tuturor cheltuielilor, chiar si celor neprevazute, ca atare o atitudine optimista si increzatoare va fi sursa gasirii solutiilor adecvate de natura financiara. Spune-ti cu tarie si cu incredere ca banii vor aparea exact atunci cand vei avea nevoie si vei vedea ca gandul tau se materializeaza! Daca il iei pe <> in brate, atunci energia aceasta va pune stapanire pe tine si banii se vor duce mult mai repede. Ba da, sunt bani!

Fecioara

Astepti semne clare de iubire de la cel drag, dar poate el nu stie sa arate concret ce simte, ci doar atat: simte. Bucura-te de emotiile pe care le impartaseste alaturi de tine, nu-i cere sa vina mereu cu dovezi despre iubirea sa. Vrea increderea ta neconditionata, pentru ca acelasi lucru iti ofera si el. Tu, insa, azi, consideri ca iubirea trebuie si demonstrata practic, palpabil, concret, fara putinta de tagada, de aceea vii la el cu daruri, cu servicii in favoarea sa, cu scrisori de amor, cu buchete de flori, cu tot felul de lucruri palpabile prin care vrei sa-i arati ce simti.

Citeste continuarea pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel