HOROSCOP: Vezi ce carieră ţi se potriveşte în funcţie de zodie

Ai terminat studiile și ești în căutarea unei slujbe? Nu este rău dacă a-i arunca un ochi și asupra zodieiîn care ești născut.

Berbec

Berbecii sunt firi active, independente, creative, dar şi curajoase. Lor li se potrivesc atât profesiile din domeniul artelor, cât şi meseriile care cer îndrăzneală, tupeu, efort fizic, impulsivitate. Astfel, Berbecii pot fi poliţişti, militari, întreprinzători, sportivi de performanţă. Un lucru e cert: nativii acestei zodii urăsc munca de birou.

Taur

Aflându-se sub influenţa planetei Venus, Taurii sunt firi artistice şi, de aceea, potrivite pentru ei sunt profesiile ce ţin de estetică, de frumos. Cei născuţi în zodia Taurului pot deveni designeri, stilişti, artişti plastici, cântăreţi. De asemenea, aceştia au nevoie de siguranţă materială şi pot lucra în domenii ce implică sume de bani. Cel mai mult le place să fie şefi!

[citeste si]

Gemeni

Pentru Gemeni, cele mai potrivite meserii sunt acelea care le pun mintea la contribuţie, întrucât aceştia pot folosi foarte bine bagajul de cunoştinţe pe care îl au pentru a convinge pe cineva să facă sau să cumpere un anumit lucru. Ei pot fi foarte buni agenţi de vânzări, profesori, jurnalişti, editori, dar pot excela şi în domeniul spectacolului. La maturitate se pot reorienta către o altă profesie!

Rac

Racilor le place să interacţioneze cu publicul şi de aceea ei se pliază perfect pe meseriile de funcţionari, îngrijitori, medici, profesori. Aceştia sunt foarte meticuloşi, precişi, de aceea pot opta pentru profesii precum mecanic, decorator, designer. Au un simţ dezvoltat pentru istorie, iar în postura de arheologi s-ar descurca foarte bine.

Leu

Sunt firi creative şi se orientează spre funcţii în care pot redirecţiona lucrurile aşa cum vor ei. Pot activa în domenii ce ţin de artă, creaţie, design, decoraţiuni, iar dacă aleg să fie actori au mari şanse să reuşească. De asemenea, orice funcţie de conducere li se potriveşte ca o mănuşă!

Fecioară

Pun mare preţ pe ordine, curăţenie, exactitate, sănătate. Astfel, ele pot activa în domeniul medical, dar şi în profesii precum critici, evaluatori, analişti, profesori, meşteşugari, avocaţi, judecători. Fecioarele au înclinaţii către lumea artelor, aşa că o carieră de actor li s-ar potrivi de minune.

Citește mai multe pe yve.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel