HOROSCOP. Top 5 cei mai vulcanici bărbaţi în funcţie de zodie

Astrele şi Planetele au ceva de spus şi de această dată şi ele sunt cele care ne influenţează în mare parte această latura a personalităţii. Când vine vorba de bărbaţi, haideţi să vedem, în cele ce urmează, care sunt cei mai vulcanici, cum reacţionează şi cum îşi pot tempera ieşirile.

Scorpion

Un bărbat puternic care iubeşte cu patos şi care are un comportament şi caracter extrem de dificil şi de incoerent. Când sunt într-o relaţie stabilă şi simt cã se aflã pe teren minat, încep să se poarte paranoia şi să se gândească la cele mai întunecate moduri de a se răzbuna. Exagerează privind greşelile şi repercursiunile acestora asupra lor şi stării lor emoţionale, sunt geloşi şi posesivi, iar o relaţie cu un asemenea bărbat te poate afecta emoţional mai tare decât ai putea realiza.

Berbec

Nativii acestei zodii sunt indiferenţi, independenţi şi de-a dreptul nemiloşi în momentul în care o persoană dragă le-a greşit. Vor avea diferite ieşiri nervoase sau se vor gândi la noi moduri şi metode de a le întoarce "favorul". Să te abaţi din calea lui când îl vezi nervos, deoarece şi violenţa îşi poate face apariţia. Poate jigni fără a se gândi la persoanele din jur sau la sentimentele interlocutorului.

[citeste si]

Capricorn

Capricornii nu-şi asumă absolut nici un fel de greşeală. Pun mare accent pe situaţia materială, ascensiunea profesională şi au o încredere incredibilă în ei. Când o persoană le zdruncină tabloul perfect în care sunt ilustraţi, se enervează la culme şi ii vor şterge de la "inima". Sunt extrem de fermi, direcţi şi nu se gândesc deloc când vine vorba de luarea unor decizii importante privitoarea la păstrarea sau nu, a unor persoane nesemnificative în viaţa lor.

Citește mai multe pe yve.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel