HOROSCOP, sâmbătă, 30 iulie, 2016

Berbec

Nu da ascultare azi bârfelor din grupul tău de prieteni, deoarece te pot îndruma pe o cale greşită. Poţi ajunge să crezi ceva greşit despre o terţă persoană, care nu numai că îţi ca schimba părerea despre ea, dar te va determina să adopţi şi o atitudine pe care vei regreta mai târziu.

Taur

Echilibrul financiar este foarte important azi. Ai grijă, pentru că ai tendinţa te a cheltui mai mult decât îţi permiţi, doar pentru că imiţi comportamentul celor din jur. Eşti plecată în călătorie cu un grup de prieteni care au resurse financiare consistente şi simţi dorinţa de a face şi tu excesele lor. 

Gemeni

Ai fi fericită azi, dacă nu ar exista certuri minore între tine şi partenerul tău. Plănuiţi să vă petreceţi ziua împreună, în intimitate, dar observi că vă plictisiţi repede unul de compania celuilalt şi ajungeţi să aveţi discuţii în contradictoriu. 

Rac

Ziua stă sub semnul unei situaţii dificile, pe care nu o poţi controla şi pentru care învinovăţeşti pe cineva apropiat. Deşi nu este vorba de nimic grav, tu eşti de-a dreptul disperată şi îţi este imposibil să recunoşti că eşti singura responsabilă pentru ceea ce ţi se întâmplă. 

Leu

Te aşteaptă o zi minunată! Te afli într-un loc nou, pe care îl vizitezi împreună cu iubitul sau cu o prietenă şi de care te bucuri la maxim. Nu numai că vei avea parte de experienţe cu totul şi cu totul deosebite, dar vei ajunge şi la concluzia că ai fost binecuvântată cu oameni cu adevărat speciali în preajma ta.

Fecioară

Un prieten sau iubitul te roagă azi să îi ajuţi cu ceva care contravine regulilor cu care te-ai obişnuit sau chiar preceptelor tale morale. Cu toate acestea, deşi îţi explici situaţia, eşti aproape implorată să îţi calci pe inimă: astrele te sfătuiesc însă să rezişti, deoarece vei ajunge să regreţi mai târziu.

Balanță

Astăzi îmbunătăţaseţi un aspect al condiţiilor tale de trai: poate că îţi renovezi casa sau îţi duci maşina la un atelier auto, pentru nişte reparaţii de multă vreme necesare. Deşi astrele consideră că vei fi risipitoare şi vei scoate din buzunar o sumă mai mare decât este necesar, vei fi mulţumită de rezultatele finale.

Scorpion

Visezi la o vacanţă într-un loc exotic, aşa că azi faci tot posibilul pentru a face rost de bani. Aşteaptă-te însă ca ziua să îţi fie sacrificată: activitatea la cre te înhami pentru a-ţi mări resursele va fi dificilă şi va presupune şi un efort fizic. 

Săgetător

Vei bifa azi o victorie importantă, la care nu te-ai fi aşteptat! Reuşeşti să convingi pe cineva să te susţină cu bani sau să îţi devină partener de afaceri, dar nu abilitatea ta de convingere este cea care dictează succesul. Se pare că cineva a intervenit anterior pentru a se asigura că vei obţine ceea ce îţi doreşti.

Capricorn

Este foarte important ca azi să asculţi punctul de vedere al cuiva mai bătrân şi cu mai multă experienţă din familie. Ai o problemă pe care nu ştii cum să o rezolvi singură şi, deşi nu ceri ajutorul, îţi este oferit un sfat pe care ai tendinţa de a-l trece cu vederea. 

Vărsător

Îţi prezinţi grupul de prieteni iubitului sau unui membru al familiei azi. Deşi eşti deosebit de entuziasmată şi te aştepţi la o compatibilitate completă şi la o distracţie de zile mari, descoperi că oamenii dragi din viaţa ta nu se plac reciproc. Nu te întrista, vei putea să te înţelegi la fel de bine cu ei în continuare, dar separat.

Pești

Ziua de 30 iulie este una incitantă în teorie, dar care se va dovedi mai degrabă obositoare. Te-ai înscris la tot soiul de activităţi pe care nu reuşeşti însă să le duci la bun sfârşit, deoarece eşti epuizată. Ai nevoie de câteva momente pentru a te relaxa, nu de distracţii suplimentare. (Sursa: divahair.ro)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel