HOROSCOP, sâmbătă, 3 decembrie, 2016

Berbec

Te tot intorci cu gandul inapoi, in vremuri de demult, cand erai fericit, cand inima ta era plina de liniste, iubire, emotii pozitive. Poate e bine sa te mai intorci uneori acolo sa-ti aduci aminte ce bine era, dar nu pentru a te refugia in trecut, ci pentru a prelua ceva din starea de bine de atunci ca s-o aduci dupa tine aici, in prezent. Priveste la cel care erai candva si descopera ca ai trecut prin mii de momente fericite si frumoase, si le poti repeta oricand daca iti redeschizi sufletul. Retraieste acele emotii ca si cum s-ar fi petrecut chiar ieri si simte-te bine. Trecutul are atat de multe momente frumoase de oferit, deci scoate de la naftalina acele senzatii.

Taur

Esti de mare ajutor unor persoane aflate intr-o calatorie simbolica spre o destinatie care, deocamdata, le este neclara. Tu esti consilierul lor de nadejde, sursa lor de energie, stimulentul perfect pentru a merge mai departe chiar si cand isi pierd speranta sau curajul. Ei au numai de invatat de la tine, deci ar trebui sa fie recunoscatori pentru ca au ghid sau un insotitor atat de bun ca tine, pentru ca tu ai pentru ei numai sfaturi practice eficiente, deja verificate, bine documentate, le-ai incercat pe tine si au functionat, deci le vorbesti din proprie experienta. Ar face bine sa te asculte!

Gemeni


Familia de mai departe este preocuparea ta numarul unu si stai de vorba cu orele ca sa te pui la curent cu ultimele lor evenimente. Afli vesti excelente, care te incanta, incat singurul tau regret e ca nu esti alaturi de ei ca sa sarbatoriti laolalta. Poate afli vesti frumoase despre nunti recente sau viitoare, despre venirea pe lume a unor copilasi. Apar tot felul de evenimente rare, deosebite care implica o energie entuziasta, vie, imensa. Se aude si muzica, deci poate fi loc si de petrecere pe undeva, incat iti pregatesti deja o viitoare calatorie spre locul in care inima te cheama cu drag si dor.

Rac

Linistea de care ai parte azi e un dar divin, deci profita de el din belsug, pentru ca tu nu ai parte des de aceasta atmosfera tihnita si blanda. E exact starea de care aveai nevoie pentru a te odihni, pentru a-ti reincarca bateriile, pentru a readuce inima si mintea intr-o zona de confort. Esti mult mai deschis azi spre spiritualitate, spre studiu, spre meditatie, spre cele sfinte, deci merita sa-ti oferi un astfel de bonus de izolare de buna voie in care sa ridici ochii, cu smerenie, spre cer si sa-ti manifesti recunostinta, apoi sa privesti si spre interiorul tau ca sa torni acolo linistea de care ai nevoie. Rugaciunile tale ajung exact la tinta: trimite-le acum!

Leu

Tu contezi azi cel mai mult, ca atare acorda-ti mai multa atentie si grija, pentru ca meriti asemenea bonus. Fa ceea ce-ti place cel mai mult sa faci, fie ca e vorba de o ora in plus de somn si relaxare, o vizita la spa sau de o plimbare fara tinta prin locuri frumoase. Vei vedea ca un astfel de cadou va avea efecte majore asupra psihicului tau si asupra energiei tale. Aceasta va reveni din nou, miraculos, la cote maxime! Ofera-ti acest mic sau mare bonus pe care tot l-ai amanat in ultima vreme. Acum e momentul el mai bun sa-ti daruiesti un plus de rasfat. Ce bine te vei simti dupa aceea!

Fecioara 

Pana si iubirea se invata, ca atare nu considera ca stii exact cum sa-ti exprimi sentimentele. Inca mai experimentezi diverse tipuri de emotii: si iubirea neconditionata, si iubirea pura, si iubirea interesata, toate fac parte din experienta ta de viata, deci nu trebuie sa spui ca, daca ai pe cineva alaturi de tine, deja esti un expert in amor. Persoana iubita iti ofera intotdeauna noi si noi provocari din care mai adaugi o caramida la ceea ce devii zi de zi. Si azi mai primesti o lectie excelenta despre cum sa primesti iubirea de la celalalt, deci nu te sfii sa intrebi mai multe daca nu intelegi bine cursul la care esti elev.

Citeste continuarea pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel