HOROSCOP, sâmbătă, 29 aprilie 2017

Berbec

Conflictul in care esti implicat ajunge azi intr-un punct periculos in care risti sa rupi o relatie. Ca te certi la cutite cu un colaborator cu care nu prea se poate ajunge la o intelegere sau iti pierzi un prieten de o viata, regretul va fi la fel de mare, pentru ca nu ai fi dorit sa se ajunga aici. Tensiunea escaladeaza pana acolo incat consideri ca singura iesire din razboi este capitularea, intorcand spatele oricaror incercari de negociere. Poate e bine sa luati o pauza amandoi ca sa calmati spiritele, dar nu te gandi chiar la o despartire definitiva!

Taur

Ai mari retineri inaintea unui proiect pe care l-ai pregatit destul de bine, dar ai si un pic de teama chiar inainte de a porni. Ai un presentiment nu tocmai bun ca ceva nu e in regula: ori nu e cel mai bun moment sa-i dai drumul, ori nu detii toate resursele necesare unui succes deplin, ori vezi in ochii celor din jur un dram de neincredere ce te influenteaza si pe tine negativ. Daca intuitia iti atrage atentia sa mai analizezi odata mental toti pasii pe care ii ai de parcurs, ar fi bine sa-i dai ascultare, pentru ca poti descoperi din timp o fisura minora care poate genera mai apoi esecuri.

Gemeni

Esti persoana cea mai potrivita sa intervina salvator in problemele altora, pentru ca ai o atitudine detasata si vezi lucrurile limpede de pe margine. Un coleg nu-si vede capul de treburi, dar tu ii oferi imediat o solutie pe care o descoperi mult mai usor tocmai pentru ca nu esti direct implicat. A fi impartial si detasat e solutia cheie la cele mai complicate probleme ale celor din jurul tau, ca atare poti juca perfect rolul de sfatuitor pentru cei cufundati complet in cine stie ce situatii incurcate. Tu vei imediat calea de iesire tocmai pentru ca privesti de deasupra.

 Rac

Stai si gandeste-te foarte lucid la situatia in care te afli, fara sa o vezi doar intr-o lumina roz. Da, sa fii optimist e bine, dar nici exagerat de optimist totusi... Daca intuitia iti spune ca exista pe undeva si un risc, si o minciuna, si un motiv de ingrijorare, ocupa-te acum de ele, ca nu cumva sa treci la etapa urmatoare construind pe un teren instabil generat de vis sau iluzie. Fii deschis la alternative, nu te crampona de o singura cale, spunand ca e singura pe care o accepti, ci arata-te dispus sa incerci si alte solutii, poate mult mai bune decat cele la care te gandeai.

Leu

Banii sunt preocuparea ta principala, nu pentru ca nu i-ai avea, ci pentru ca a sosit momentul unor decizii majore si nu ai vrea sa gresesti. Esti tentat sa investesti, sa cumperi ceva si consideri ca si momentul e prielnic, si pretul e convenabil, deci ce sa mai astepti? Poti aduce la zi o serie de plati obligatorii, cum ar fi taxe, impozite, facturi ceva mai mari decat de obicei, dar desi vezi cum se duc banii din portofel sau din cont, macar esti multumit ca ai reusit sa mai scapi de o serie de plati. Te vei simti bine dupa ce vei sterge de pe lista o multime de datorii.

Fecioara

Nu fi comod in a-ti face dreptate, daca simti ca cineva a gresit major. Da, a te lupta cu minciuna si cu rautatea nu e usor, e un razboi al nervilor, dar daca tu consideri ca celalalt e vinovat, trebuie sa iti iei inima in dinti si sa te ridici impotriva greselilor sale. Lupa cu cei care gresesc, fie ca ti-au gresit tie, fie ca imbraci haina de justitiar pentru altii care nu au putere sa lupte. Vei dobandi victoria finala numai daca depasesti faza aceasta de usoara neincredere si lene, in care ai fi tentat sa spui, inainte de orice: nu va merge! Ba orice se poate daca apelezi la legile corecte, la dovezile cele mai solide, si se va face lumina si dreptate!

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel