HOROSCOP. Sâmbătă, 23 iulie 2016

Berbec

Cineva drag a trecut printr-o situaţie dificilă şi are nevoie de susţinerea ta! Deşi la început îl ajuţi din toată inima, curând începi să te simţi epuizată de slăbiciunea sa şi consideri că s-ar putea descurca la fel de bine şi singur.

Taur

Azi sperii pe toată lumea cu atitudinea ta! Chiar şi cele mai mici neplăceri te supără peste măsură, lucru care îi nelinişteşte pe cei apropiaţi, mai ales că nu îţi stă deloc în caracter să reacţionezi astfel. Tristeţea ta are însă rădăcini profunde, de care momentan nici măcar nu îţi dai seama. 

Gemeni

Azi vei străluci, atât la propriu, cât şi la figurat! Eşti comunicativă, sociabilă şi atragi toate privirile asupra ta şi graţie aspectului tău fizic spectaculos. Vor fi puţini cei care vor rezista farmecului tău, iar aceştia nici măcar nu merită să fie menţionaţi.

Rac

Evită azi tratamentele cosmetice sau cele de înfrumuseţare, deoarece riscă să nu aibă cele mai bune rezultate. Dacă vrei să îţi schimbi culoarea părului, nimic nu va ieşi aşa cum îţi doreşti, dar este la fel de posibil să contractezi o boală contagioasă de la salon sau să te iriţi de la un produs cosmetic nou.

Leu

Participi la un eveniment important în viaţa familiei tale: aniversare, nuntă sau botez. Deşi nu eşti tu cea sărbătorită, nu te poţi abţine şi furi toată privirile. Firea ta iese la iveală şi străluceşti mai ceva ca un soare: nu vei scăpa însă de reproşurile persoanei pe care ai lipsit-o de atenţia generală.

Fecioara

Mintea ta lucrează la intensitate maximă azi! Nu reuşeşti să te abţii să te gândeşti la o problemă rămasă nerezolvată de la muncă, deşi e weekend şi ai planificate activităţi alături de cei dragi. 

Balanta

Îţi vei schimba azi părerea în legătură cu viaţa ta amoroasă. Este posibil să decizi că nu mai vrei să mergi în vacanţă cu iubitul sau chiar că nu mai ai nicio dorinţă de a continua relaţia voastră. Deşi el încearcă să te facă să te răzgândeşti, astrele sunt de părere că vei fi imposibil de convins.

Scorpion

Azi resimţi o nevoie puternică de a-ţi exprima personalitatea, dar altfel decât ai făcut-o până acum. Simţi că grupul tău de prieteni nu te mai înţelege sau că iubitul nu te cunoaşte cu adevărat. Nu ezita să te apropii de cineva care vorbeşte pe limba ta.

Sagetator

Azi ai chef să faci exact ceea ce îţi trece prin cap, deşi cei dragi te presează să le urmezi întocmai dorinţele. Poate că nu mai vrei să pleci la mare cu prietenii sau să mergi în vizită la părinţii iubitului. Ascultă-ţi instinctul şi nu îţi sacrifica dorinţele doar de dragul celor din jur!

Capricorn

Te întâlneşti cu o persoană faţă de care resimţi o simpatie aproape imediată, lucru neobişnuit pentru o fire pragmatică. Deşi încerci să îţi înfrânezi pornirile şi decizi să cunoşti mai bine acea persoană, înainte de a-i oferi încrederea ta, astrele consideră că nu trebuie să îţi cenzurezi emoţiile, deoarece sorţii vă sunt favorabili.

Varsator

Cea mai mare dorinţă a ta de azi este legată de libertatea personală. Te simţi prizonieră într-o relaţie: nu este vorba neapărat de cea amoroasă, ci şi de o prietenie care a devenit asfixiantă sau de latura profesională. 

Pesti

Încearcă să îţi ţii sub control azi obiceiurile urâte, deoarece din pricina lor vei ştirbi potenţialul pozitiv al zilei. Comoditatea ta nativă este cel mai mare risc, pentru că te împiedică să evoluezi: mergi la sală, spune "da" unei provocări care îţi este lansată şi renunţă la confortul personal în favoarea aventurii! (Sursa: divahair.ro)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel