HOROSCOP, sâmbătă, 19 noiembrie 2016

Berbec

Fii foarte atent la informatiile pe care ti le transmite azi cineva sub masca amicitiei, pentru ca s-ar putea sa nu fie chiar ceva care sa te avantajeze. Interesele sale sunt bine ascunse in spatele amabilitatii si falsei prietenii, si, mai devreme sau mai tarziu, te vei convinge ca tot ce a urmarit a fost doar in avantajul propriu, nicidecum al celor pe care a reusit sa-i atraga in cursa. Nu crede vorbele dulci, complimentele sau laudele pe care stii si tu ca nu le meriti, pentru ca sunt calea de a ti se baga pe sub piele si a obtine mai apoi ceva din ceea ce ai. Unii nu merita atata incredere pe cat ai fi tu dispus sa le acorzi!

Taur

Nu renunta la o activitate doar pentru ca vezi ca nu iese perfect asa cum ai fi dorit! Totul are nevoie de antrenament indelungat si concentrat pana ce ajungi la un nivel care sa te satisfaca. Si daca ai invata sa patinezi sau sa canti la un instrument, tot ar fi nevoie sa exersezi si sa exersezi luni de zile. Asa si cu acel proiect in care te-ai impotmolit. Pentru ca nu evolueaza atat de repede si de bine pe cat sperai, esti tentat sa lasi totul balta si sa uiti ca ai incercat vreodata, dar daca faci asta, gresesti. Ai sa vezi ca dupa cateva zile, saptamani sau luni de practica, altfel se vor lega lucrurile si vei fi mandru de tine, ca atare nu abandona! Intr-o zi ai sa primesti numai laude ca ti-ai continuat pasiunea!

Gemeni

Lupta cu insecuritatea care te insoteste la tot pasul, pentru ca nu e genul tau! Tu esti o fire optimista, entuziasta, care e pregatita de orice provocare cu zambetul pe buze, iar acum pasesti de parca te-ai afla pe gheata subtire. Nu ai motive de ingrijorare sau de stres, totul evolueaza intr-o directie pozitiva, dar ti-ai cam pierdut increderea in ceea ce te asteapta la final sau chiar si propriile tale forte. Adu-ti aminte cu mandrie de cate ori ai mai trecut prin situatii similare si cat de bine le-ai depasit, si la fel poti si astazi. Da, e normal sa ai si emotii inaintea unui astfel de hop, dar nu transforma emotia in frica de a actiona. Grijile tale sunt neintemeiate!

Rac

Iubirea poate fi cel mai bun tratament, cel mai eficient medicament in momentele cand tu sau cel drag nu sunteti in cea mai buna forma fizica sau psihica. Te simti altfel cand iubesti, nici bolile nu mai exista, nici supararile nu se mai resimt, doar pentru ca iubirea te incarca de energie din belsug li se transmite miraculos in tot organismul. Consumi portii imense de iubire de la partenerul tau si devine forta ta vitala, si acelasi lucru ii oferi si tu lui, inapoi, inzecit. Va faceti bine unul altuia prin asemenea gesturi de afectiune deplina, deci poti sa ceri si oferi doze din ce in ce mai mari de iubire! Niciodata nu face rau supradoza si nici nu exista reactii adverse!

Leu 

Toate bune si frumoase azi, ai senzatia ca ai rezolvat cele mai complicate probleme si orizonturile tale sunt mai luminoase. Excelent: pastreaza acest tonus ridicat cat mai mult timp posibil, pentru ca de el va depinde succesul proiectelor tale. Ai norocul unei atitudini optimiste si entuziaste in fata unor evenimente care se apropie, si pe care le primesti cu inima deschisa, sigur ca va iesi totul ca la carte. Ai noroc si de un anturaj bun, care te stimuleaza, te inconjoara de energie pozitiva, si cat timp fiecare isi mentine moralul la cote maxime, succesul e din ce in ce mai aproape!

Fecioara

Esti genul de om care spune ca orice problema are rezolvare, si chiar asa este. Azi vei descoperi ca lucrurile sunt mult mai simple decat credeai sau decat doreau altii sa te faca sa crezi, deci nu te impovara cu griji si temeri inutile, doar pentru ca altii ti le arunca in curte. Simplifica lucrurile cat poti tu de mult, pentru ca sigur au solutii mult mai accesibile. Spune-ti in sinea ta ca e usor, ca e floare la ureche, zi-le cum vrei tu, si ai sa vezi ca scapi de senzatia de greutate cu care te-au acaparat ceilalti. Nu ai nevoie de influentele celor din jur, deci apreciaza gravitatea lucrurilor din calea ta conform propriilor tale standarde: ce e greu pentru altul, poate fi banal pentru tine!

Citeste continuarea în teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel