HOROSCOP, miercuri, 27 iulie 2016

Berbec

Azi te vei distra de minune în mijlocul mulţimii. Adori să fii în centrul atenţiei! Poate vei merge la un concert, unde vei atrage toate privirile, sau te vei plimba printr-un oraş supra aglomerat, acolo unde personalitatea ta focoasă nu va fi trecută cu vederea.

Taur

Este momentul să încetezi să te mai ascunzi şi să găseşti în sfârşit o soluţie la o problemă cu care te-ai confruntat de ceva vreme. Te-ai tot perpelit încercând să te iluzionezi cu gândul că totul va trece de la sine, dar astrele sunt hotărâte să îţi demonstreze că te înşeli şi că va trebui să acţionezi. 

Gemeni

Azi ai o stare proastă, pe care încerci să o reprimi pe cât poţi la muncă., Ajunsă acasă, te răzbuni însă pe cei dragi! Astrele te atenţionează însă că este cazul să îi tratezi şi pe ei cu amabilitate şi politeţe, deoarece au avut o zi grea, iar riscul de a se produce un conflict în toată regula este extrem de ridicat.

 Rac

O speranţă secretă, despre care credeai că nu are nici cea mai mică şansă de îndeplinire, se va materializa azi ca prin minune. Deşi nu îţi vine să crezi, poţi să primeşti un interviu la jobul la care visai sau bărbatul de care eşti îndrăgostită de ceva vreme te va invita în oraş. 

Leu

Dacă pleci undeva azi, nu uita să îţi iei la tine tot ceea ce îţi trebuie. Planifică cu atenţie bagajul de călătorie, deoarece există riscul să fii luată prin surprindere sau să îţi fie prelungită şederea. Chiar dacă ai impresia că poţi găsi mereu o rezolvare, este posibil să îţi fie dificil să faci rost de toate cele necesare.

Fecioara

Secretul succesului pentru ziua de azi stă în ambientul din jur. Nu vei putea să fii fericită şi împăcată cu tine, decât dacă ai grijă ca şi cei din jur să aibă o stare de spirit bună. Nu este vorba de faptul că te laşi influenţată, dar îţi vei petrece mult timp în compania colegilor sau a prietenilor şi vei sta prea puţin în intimitate.

Balanța

Ai tendinţa azi de a idealiza pe cineva din jurul tău: iubitul, cea mai bună prietenă sau părinţii îţi vor părea perfecţi, ireproşabili. Deşi această atitudine îţi provoacă o stare de bine, îi va supune pe ei unui adevărat supliciu, obligându-i să nu greşească. Este foarte probabil să fii dezamăgită până la căderea serii.

Scorpion

Atitudinea unui coleg de muncă te sâcâie azi, pentru că ai impresia că ascunde ceva cu potenţial major, care te poate afecta şi pe tine. Tocmai de aceea, vei face tot posibilul pentru a afla ceea ce are de gând, dar fără succes. Cu toate acestea, astrele consideră că te consumi degeaba şi că nu ai niciun motiv să te temi.

Săgetător

Vei primi azi susţinere din partea cuiva la care nu te-ai fi aşteptat, într-un moment dificil al zilei. Astrele sunt de părere că ar trebui să îţi exprimi recunoştinţa şi să îi arăţi cât de tare îi mulţumeşti, eventual şi printr-un cadou sau o mică atenţie. Se poate lega o relaţie apropiată.

Capricorn

Ca să ai parte de reuşite azi, nu va trebui să cobori nicio clipă ştacheta. Te aşteaptă o zi agitată, în care va trebui să te zbaţi chiar şi pentru cel mai mic succes şi să treci cu vederea problemele. Va fi dificil să o scoţi cu bine la capăt, dar o fiinţă ambiţioasă ca tine are resurse nebănuite.

Vărsător

Ca să obţii azi marea reuşită a zilei în sfera profesională, va trebui să sacrifici un alt lucru la care ţineai. Pentru noi responsabilităţi, vei renunţa la o parte din timpul tău liber, iar pentru a deveni liderul care te visezi, va trebui să laşi deoparte prieteniile de la birou. Din păcate, este o zi a compromisului.

Pești

Azi vei fi spiritul pacifist spre care se îndreaptă toată lumea la greu. Bunătatea, amabilitatea şi altruismul tău te vor ajuta să rezolvi problemele celor din jur şi îţi vor oferi o satisfacţie greu de egalat. La sfârşitul zilei, vei avea impresia că ţi-ai îndeplinit menirea pentru această zi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel