HOROSCOP. Marți 1 Martie, 2016

Berbec:

Azi trebuie neapărat să mergi la oftalmolog. Nu mai amâna programarea și mergi la un control. Chiar dacă nu crezi că ochelarii îți vin bine, sigur o să găsești o pereche de care o să te îndrăgostești sau poți opta pentru o pereche de lentile de contact.

Taur:

Chiar dacă eviți să mergi cu trenul, să știi că azi o să ai parte de o companie plăcută. Sigur vei afla lucruri noi și foarte interesante sau poate vei lega noi prietenii.

Gemeni:

În sfârșit te-ai hotăt și pleci în vacanță. Fugi repede și fă bagajele. Locația pe care ai ales-o este minunată, perfectă pentru nevoile tale așa că, nu mai rămâne decât să ajungi acolo. Distracție plăcută și profită de fiecare clipă!

[citeste si]

Rac:

Nu mai amâna vizita pe care ai promis-o prietenei tale din liceu. Fă-ți timp și pentru ea. Vă desparte doar un drum de 30 de minute, iar ea e nerăbdătoare să îți facă o confesiune sau să îți ceară un sfat foarte prețios.

Leu:

Este momentul oportun pentru a investi în afaceri. Chiar dacă trebuie să îți asumi mici riscuri, cu siguranță merită având în vedere câștigurile de care poți avea parte ulterior.

Fecioară:

Trebuie să treci pe la manichiuristă. Oja ți-a cam sărit de pe unghii și culoarea nu mai are atât de mult luciu ca la început.

Balanță:

Iubitul tău a hotărât să îți facă o surpriză minunată. O să îți placă foarte mult, iar ziua asta o să îți rămână întipărită în minte până la adânci bătrâneți.

Citește mai multe pe yve.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel