HOROSCOP, luni, 5 decembrie 2016

Berbec

Unii oameni nu pot fi schimbati, nici tu nu te poti schimba. Accepta-i pe ceilalti asa cum sunt. Singurul lucru pe care poti sa-l faci cand intri in contact cu caractere urate, e sa le ocolesti. Nu le permite sa te afecteze cumva, dar evita sa-i critici sau sa-i judeci. Nu ai de unde sa stii ce anume ii face pe ei sa se comporte asa. Ca atare, tolereaza-i, dar nu pica in plasa lor: de a te face si pe tine sa te porti la fel ca ei!

Taur 

Stai si cantareste atent, ca intr-o balanta, argumentele pro sau contra, informatii pe care le detii, senzatiile care te incearca. Vei reusi sa faci ordine intre situatiile extreme. Chiar daca totul oscileaza intre alb si negru, bine si rau, da si nu, vei reusi sa discerni foarte atent intre toate aspectele diametral opuse si sa iei decizia corecta.

Nu te grabi la prima idee care iti vine in minte, mai bine mai aduni detalii inainte de a-ti exprima ultimul cuvant, pentru ca lucrurile se pot schimba si de la o ora la alta, si te vor deruta si mai si. Chibzuieste pe indelete si abia dupa aceea spune ce ai ales.

Gemeni 

Desi pe moment ai fi tentat sa spui ca nu-ti convine ceea ce ai obtinut dintr-un demers la care ti-ai adus contributia, nu-ti pierde nici speranta, nici increderea. Lucrurile bune nu apar din prima. Uneori mai ai impresia ca ratacesti pe cai nepotrivite, dar dupa o vreme vor incepe sa se clarifice orizonturile si vei descoperi si partea buna a situatiei de fata.

Nu abandona ce ai pornit daca deocamdata nu apar perspectivele visate, ci mergi mai departe. Nici n-ai idee ce bine se vor rezolva toate, dar nu acum, cand inca mai cauti o cale. Important e ca pe parcursul eforturilor tale apar suficiente semnale bune care iti ofera tie garantia ca la final te asteapta ceea ce visezi.

Rac 

Nu trebuie s-o faci pe grozavul ca sa ti se aprecieze meritele, ci mult mai buna ar fi o atitudine mai umila, mai modesta, care va convinge mult mai usor cat de bun esti.

Stii ca cei care se lauda cel mai tare risca sa dezamageasca cel mai mult. Stai in banca ta si du-ti scopul la indeplinire, pentru ca rezultatul final va vorbi de la sine, fara sa mai fie nevoie de alte elogii. Unii te vad ca fiind arogant, altii ca ai fi prea laudaros. La urma urmei iti cunosti valoarea si nu trebuie s-o scoti prea mult in evidenta. Lasa reusitele tale sa vorbeasca despre tine! Doar nici tie nu-ti plac laudarosii...

Leu

Ca sa scapi repede de o sarcina, desi nu ai nici un chef sa te ocupi de ea, gasesti cea mai usoara scuza: spui ca vei face tot ce poti! E promisiunea care se spune cel mai frecvent atunci cand cineva vrea sa scape repede de o treaba, dar asta nu te pune in cea mai buna lumina.

Promiti, dar nici macar nu incerci sa faci ceva in directia respectiva, semn ca a fost o promisiune facuta in gluma, fara consistenta. Cei care te-au crezut vor fi dezamagiti atunci cand vor vedea ca ai fost superficial. Daca tot spui ceva, spune-o din suflet, bazandu-te pe ce poti face cu adevarat, pentru ca poti mai mult decat crezi!

Fecioara

Calatoriile acestei zile au dublu rol: te pun in legatura cu o multime de oameni interesanti cu care comunici usor, dar in acelasi timp te pun la treaba, deoarece depui eforturi pentru a ajunge la destinatie cu succes.

Sunt drumuri mari consumatoare de efort, de parca ar necesita un act de vointa din partea ta, poate pentru ca nu esti on cea mai buna forma fizica si atunci e normal sa fie ceva mai dificil pentru tine.

Nu lenevi acasa, nici macar daca esti lipsit de energie sau de motivatie pentru a pleca la drum, deoarece efectele acestei calatorii vor fi mai bune decat ai putea crede. Iti ridica moralul, tonusul, cheful, motivatia, deci este poarta spre o actiune noua.

Citește continuarea pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel