HOROSCOP, luni, 25 iulie 2016

Berbec

Nu îţi stă în fire, dar azi te simţi complet inferioară cuiva de la muncă. Eşti uşor invidioasă pe realizările sale şi tinzi să treci cu vederea toate talentele şi abilităţile tale. Astrele sunt de părere că nu ar trebui să fii atât de impresionată, pentru că există la mijloc un secret pe care nu îl cunoşti.

Taur

Deşi îţi stă în fire în mod normal să reacţionezi cu încăpăţânare în anumite situaţii, azi ai o atitudine de-a dreptul intransigentă. Te vei certa cu un prieten apropiat pentru că nu vrei să vezi şi punctul său de vedere! Mai lasă de la tine: odată ce te vei calma, vei observa că are dreptate.

Gemeni

Spre deosebire de zilele trecute, azi nici măcar cele mai banale activităţi nu îţi reuşesc. La muncă ai parte numai de rateuri, iar în viaţa personală neînţelegerile sunt la ordinea zilei. Nu încerca să depui eforturi supraomeneşti pentru a schimba situaţia, din păcate, pur şi simplu 25 iulie nu este o zi favorabilă pentru tine.

Rac

Vei avea o discuţie importantă azi, cu colegii de apartament sau cu iubitul, în care ţi se aduc nişte reproşuri pe care le consideri total nejustificate. Reacţionezi impulsiv şi refuzi din start să iei în considerare puntul de vedere al părţii adverse: astrele consideră însă că nu ai niciun motiv să te simţi lezată.

Leu

Eşti pe cale să spui da unul plan de vacanţă pe care nu l-ai mai avut de când erai copil: să mergi în concediu alături de părinţii tăi. Eşti într-adevăr tentată de ideea de a petrece mai mult timp în compania lor, dar şi de a fi răsfăţată şi de a nu mai trebui să îţi faci griji pentru cheltuieli. 

Fecioara

Nu ai o stare fizică prea bună: de vină este oboseala care s-a acumulat, mai ales că ai muncit şi în timpul weekend-ului. Ar trebui să iei o pauză: nu se va întâmpla nimic dacă azi vei alege să te odihneşti în loc să mergi la muncă sau dacă îţi vei respecta pauzele de relaxare.

Balanța

Nu îţi face planuri măreţe pentru azi, deoarece nu au şanse să fie aduse la îndeplinire! Din păcate, cineva apropiat are grijă să îţi pună piedici, punându-se de-a curmezişul dorinţelor tale. I-ai greşit cu ceva în ultima perioadă şi acum vrea să se răzbune, ceea ce te nedumereşte complet.

Scorpion

Primeşti azi o informaţie care valorează aur din partea cuiva la care nu te-ai fi aşteptat. Este vorba de un coleg de muncă cu care nu discuţi în mod normal decât banalităţi, dar care îţi oferă un pont despre jobul la care visezi. 

Săgetător

Este în sfârşit timpul să pui în aplicare acele cunoştinţe pe care le-ai dobândit în ultima perioadă. Renunţă la atitudinea prietenoasă la muncă şi arată cât de bine te pricepi la ceea ce faci, chiar dacă asta va însemna că îţi vei atrage invidia colegilor tăi. 

Capricorn

Nu ai niciun chef de nimic azi: eşti atât de lipsită de energie, încât renunţi şi să iei o decizie importantă şi laşi pe altcineva să aleagă pentru tine detalii legate de vacanţă. Nu e nici măcar vorba de tipul de cazare ci, chiar mai grav, de locaţie sau de perioada concediului. 

Vărsător

Nu accepta orbeşte orice informaţii pe care le primeşti azi la muncă, deoarece astrele sunt de părere că cineva încearcă să te manipuleze pentru a te pune în umbră. Deşi ai tendinţa de a avea încredere necondiţionat în acea persoană, ar fi de preferat să abandonezi această atitudine şi să fii mai atentă.

Peșt

Încrederea în tine îţi va fi vitală azi, consideră astrele! Ai de luat o decizie importantă, de care te temi oarecum, deşi nu ai niciun motiv pentru a o face! În schimb, dacă îţi vei asuma ceea ce îţi doreşti şi vei da dovadă de tărie, această hotărâre te poate duce departe! (Sursa: divahair.ro)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel