HOROSCOP, duminică 26 martie 2017

Berbec

Lumea şi aşa te priveşte uneori ca şi cum ai fi de pe alta planeta, pentru ca eşti mai diferit, mai original, mai special din multe puncte de vedere. Dar nu trebuie sa renunti la visele tale inalte doar pentru a le fi lor pe plac. Fii tu aşa cum eşti, mergi pe drumul tau, chiar daca pare complet paralel fata de al multora din jurul tau. Tu eşti cu un pas inaintea tuturor şi e normal sa vezi lucrurile dintr-o alta perspectiva. Eşti mai evoluat din multe puncte de vedere, mental spiritual, emotional, şi n-are rost sa renunti la ştacheta ta foarte ridicata doar pentru a fi in rand cu restul lumii. N-au decat sa te urmeze ei pe tine acolo, sus!

 Taur

Visezi frumos, de parca te-ai indragostit de cineva si deja speri o relatie de viitor impreuna. E posibil ca visul sa ti se implineasca, deoarece te afli intr-o zona norocoasa din punct de vedere sentimental. Daca iti place de cineva anume, daca ti se face curte si nu stii daca sa-i accepti avansurile sau nu, azi inima iti va spune mult mai clar ce e bine pentru tine. Iubeste si lasa-te iubit, pentru ca momentul este perfect pentru o poveste de iubire impartasita si implinita!

 Gemeni

Planurile pe care le discuti cu familia au toate sansele sa devina realitate, deci aduna-ti pe toti in jurul tau pentru a stabili rolul fiecaruia in acest proiect de viitor. Tu esti liderul oricarei actiuni de familie, pentru ca tu trebuie sa le spui si celor dragi ce au de facut. Ei te vor urma orbeste, convinsi ca ai dreptate, deci foloseste-ti calitatile de conducator pentru a trasa directia comuna pentru perioada urmatoare. Impreuna sunteti o forta, dar succesul depinde de felul cum va concentrati toti spre scopul comun.

Rac

Daca te simti un pic derutat in situatia in care te afli si nu detii informatii foarte clare, invata sa ceri indrumare de la cei care pot face lumina in problema ta. Nu le stii tu chiar pe toate si ai mereu ceva util de invatat doar prin simplul gest de a pune o intrebare. Recunoaste sincer ca nu stii ce e de facut in acest punct si imediat vor aparea, de pretutindeni, si raspunsurile cele mai bune. Nu e un semn de neputinta sau de lasitate sa spui nu stiu, ci ar fi mult mai rau sa ramai blocat intr-o imensa stare de confuzie sau iluzie, doar din jena de a intreba: ce sa fac? Exista alaturi de tine oameni intelepti dispusi sa te invete.

Leu

Pune-ti mai mult creativitatea la treaba, trecand la nivelul urmator al marilor tale planuri care evolueaza foarte bine. De fapt, esti prins intr-un angrenaj atat de pozitiv, incat treci din succes in succes, ca si cum ai urca pre o scara ce va duce in final la implinirea visurilor tale. Mergi mai departe in acelasi ritm, investeste aceleasi resurse minunate ce vin din mintea ta, pentru ca tu singur iti creezi lumea. Chiar daca unii vor spune ca visezi frumos si tu construiesti de fapt o lume de basm, atat timp cat tu crezi in ea, va capata contur foarte repede. Creezi cu gandul ceea ce vrei sa obtii iar reusita nu e departe!

Fecioara

Dai piept cu un hop in planurile tale care ingreuiaza evolutia lor pe mai departe. Daca vezi ca nu poti depasi azi impasul, ia o pauza si lasa un pic lucrurile sa se aseze, fara sa mai faci nimic. E posibil acum sa fii obosit, deprimat sau lipsit de motivatie si sa nu gasesti cele mai eficiente solutii, de aceea cel mai bine ar fi sa abandonezi orice efort pentru cateva zile. Peste o vreme, cu o alta viziune asupra lucrurilor, vei sti ce e de facut, dar azi parca vaslesti impotriva curentului si nu observi nici un progres. Uneori, chiar si astfel de blocaje au un rost, pentru ca atrag atentia asupra unor aspecte pe care, prins in iuresul evenimentelor, nu le-ai fi vazut.

Citește mai multe pe teotandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel