HOROSCOP. MARȚI, 24 MAI 2016

Horoscopul zilnic pentru ziua de Marti 24 Mai 2016. Citește Horoscopul zilei de 24 Mai și află ce prezic astrele pentru sănătate, bani și dragoste.


Berbec 

O idee pe care ai propus-o acum ceva timp superiorilor tăi va începe să prindă azi contur, unul destul de frumos și promițător. O parte din colegi te vor felicita pentru acest lucru și vei primi chiar și un mic bonus.

Taur

Azi nu prea te implici în multe activități, dar și cele pe care le vei derula îți vor oferi un mic câștig. Vei avea ocazia să te răsfeți puțin spre seară și vei primi chiar și o invitație în această direcție. 

Gemeni

Ești foarte relaxată și optimistă. Indiferent de ce vești vei primi, nimic nu va putea afecta starea ta de bine. Ar trebui să încerci să ai această atitudine mai des, îți aduce numai beneficii.

Rac

Azi vei primi undă verde pentru a putea participa la un eveniment care este foarte important pentru tine. Una dintre rude sau prietene ți se va alătura, iar acest lucru te va bucura.

Leu

În cursul zilei de azi, vei reuși să finalizezi anumite sarcini și chiar să te oferi ca ajutor pentru unul dintre colegii tăi de muncă. Acesta va aprecia gestul tău, iar pe finalul zilei te va răsplăti într-un fel la care nu te-ai fi așteptat vreodată.

Citeste horoscopul zilnic complet pe YVE.ro

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel