Horia Tecău, apel emoționant: Nu căutaţi schimbarea în alţii

Tenismanul Horia Tecău, care alături de Jean-Julien Rojer încheie anul 2015 pe primul loc în clasamentul echipelor de dublu, cu 7.810 puncte, a declarat, marţi, cu ocazia Zilei Naţionale a României, că este mândru de ţara sa și a transmis un apel emoționant către toți românii.

"Înaintea mea au fost alţi sportivi care au adus mândrie României şi mă mândresc că fac parte din acest grup", a declarat Horia Tecău, precizând că, în ultimii ani, de câte ori are ocazia, încearcă să își cunoască "țara mai bine".

Întrebat ce ar schimba dacă ar putea la ce se întâmplă în acest moment în România, Horia Tecău a explicat: "Nu sunt în măsură eu să-i schimb pe alții sau să schimb lucrurile. În primul rând încerc să mă schimb pe mine, să am mai mult respect, să iubesc pe cei din jurul meu mai mult, să fiu mândru mai des, pentru că din această mândrie pleacă visurile mele, visuri pentru care îmi asum responsabilitea, nu caut scuze în altă parte și datorită acestor visuri am trăit momente și experiențe extraordinare. Și aș vrea să le arăt lucrurile acestea și celorlalți pentru că fiecare poate să facă acest lucru, poate să facă o schimbare în el în primul rând", a declarat Horia Tecău, pentru Antena 3.  

Tenismanul a transmis și un mesaj de Ziua Naţională a României.

"La mulți ani! Românii să se iubească mai mult, să se respecte pe ei mai mult, să-şi caute acel vis, acea dorinţă de a fi mai bun, de a-și asuma această responsabilitate, pentru că fiecare dintre noi putem mai mult. Nu căutaţi schimbarea în alţii sau în altceva și aveți răbdare, pentru că uneori există un decalaj în acel vis, efortul pe care îl depui și rezultat, și multă lume se oprește prea devreme", a tramsmis tenismenul român.

Citește și: Raed Arafat, mesaj pentru români transmis de Ziua Naţională a României

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel