Hexi Pharma. Dragnea: Condrea nu poate fi singurul vinovat

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, că Dan Condrea, mort duminică într-un accident de mașină, nu poate fi singurul vinovat în ceea ce privește dezinfectanții diluați Hexo Pharma care au ajuns în majoritatea spitalelor din România.

"Nu cred că dacă se va stabili o vinovăţie singurul vinovat era cel care din păcate a murit aseară. (...) Cred că nimeni nu putea să facă aşa ceva singur, repet, dacă în final se vor descoperi vinovaţi şi vor fi trimişi în judecată. (...) Este atât de complicat acest caz, încât oricine îşi dă cu părerea riscă să devină ridicol la data la care se va afla adevărul. (...) Repet, nu poate să fie singurul vinovat, dacă aici se vor stabili vinovăţii, pentru că complexitatea este destul de mare", a declarat Liviu Dragnea la Bascov, în judeţul Argeş, potrivit Agerpres.

În opinia sa, instituţiile abilitate trebuie să clarifice cât mai repede atât dosarul Hexi Pharma, cât şi împrejurările morţii lui Dan Condrea: "Este important ca instituţiile statului care sunt abilitate să facă verificările, cercetările cu celeritate în acest caz, care devine din ce în ce mai complex atât în ceea ce priveşte scandalul dezinfectanţilor, cât şi în ceea ce priveşte decesul de aseară. Nu ştiu şi nu îmi permit să-mi dau cu părerea despre cauzele morţii, dacă a fost sinucidere, dacă nu a fost sinucidere, dacă a fost pur şi simplu un accident, dar sigur adevărul va ieşi la iveală şi sper ca acest lucru să se întâmple foarte repede, pentru că situaţia o impune şi presiunea publică devine din ce în ce mai mare". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel