Hanibal Dumitrașcu: Sfârșitul de mandat e o adevărată dramă pentru Traian Băsescu

În spatele afirmațiilor făcute luni de Traian Băsescu conform cărora Victor Ponta ar fi fost ofițer acoperit, se ascunde o agitație pe care președintele și-o stăpânește cu greu, explică psihologul Hanibal Dumitrașcu.

VEZI ȘI: Dana Grecu, momente CUMPLITE: Strigam că vreau să trăiesc

"În primul rând, Traian Băsescu, președintele încă în funcție al României, este implicat totalmente în această campanie electorală. Am văzut un Traian Băsescu care a scăpat de mult controlul asupra realității. Dacă el spune că Victor Ponta a fost ofițer acoperit, să demonstreze această realitate. Eu - ca mulți alții - cred că am văzut un personaj confuz, extrem de furios, agitat și discordant. Probabil pentru că sacul puterii sale s-a golit, iar agumentele reci, raționale și politice făcute cu adevărat în interesul comunității nu mai există", a zis Hanibal Dumitrașcu la România TV.

"Această stare de tensiune și această incapacitate de a mai controla propria situație în care se găsește îl fac pe Traian Băsescu să comită tot felul de erori pe care probabil, la un moment dat, le va regreta. Sfârșitul de mandat este o adevărată dramă personală pentru Traian Băsescu. Domnia sa nu a știut să fie un facilitator al comunității pe care a reprezentant-o în calitate de președinte. A fost doar un personaj care a dezvoltat conflicte și și-a făcut dușmani la fiecare pas", a punctat Hanibal Dumitrașcu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel